Ehliyetsiz motor kullanmak! biz yandık siz yanmayın!!!

arkadaşlar özellikle ehliyetsiz kullanan motor tutkunları
bakınız benim kardeşim diyebileceğim kadar yakın arkadaşım
geçen gün ehliyetsiz motor kullanırken yakalandı
vede ardından kendini mahkemede buldu ona bir ay hapis vermişler
kefalet falan derken aşağı yukarı 1000ytl ceza ödedi ben bu olaydan sonra
ehliyetsiz biri olarak korktum ve elimden gediği kadar az kullanıyorum motorumu..
lütfen ehliyetsiz arkadaşlar bir an ehliyet alsınlar sonuçları kötü olabiliyor :pale:
danger0 saygılar :bounce:

geçmiş olsun.. :pale: kısa dönemde ehliyet alabilme 6 ay uzatılmış diye duydum doğrumu? ben geçen sene kısa dönemde alabilecekken üşenip 2005 i getirdim :pr:
şimdi 2 senedemi adam gibi bi ehliyetim olucak? :silent:

al sana ceza olsun iste :cherry:
lam cemil neredesin olm sen hesabini sorcam sana :pl: :queen:

en iyisini yapmış helal olsun.gidin ehliyetinizi alın arkadaşlar.

kardeşime sürekli veriyodum gezsin diye
artık bende vermiyim madem böle
heralde avrupaya uyum sağlamaca

valla ben yazlıkta kullanıyodum ama orası küçük yer izmir de hiç kullanmadım ehliyet içinde aralıkta başvurmuştum inşallah bu cumaya yetişir :mrgreen: valla cezalar büyük ehliyetsiz kullanmamak lazım !!!

Ben 16 yasında ve bir tane moped motorum var beni daha hic polis yakalamadı.birkere durdurmaya kalkti bende kactım. :queen:

bende ehliyetsizken ters yolda motosikletli polis tarafından yakalandım bana peşimden gel dedi ehliyet yok muayene yok sigorta yok bende basıp kaçmıştım ara sokaklardan bayağı korkmuştum daha sonra şehir dışında hanımla beraber seyahat ederken trafik denetlemesi olduğunu gördüm yolda durduk gidelim mi dönelim mi diye sonra ilerledik yanımda bayan var diye durdurmadılar o zamanda korkmuştum bir pazar günüm zehir olacak diye baktım böyle gitmeyecek motor sevdasıda geçmeyecek hemencecik aldım ehliyeti olmayanlarada tavsiyem ederim nere ye kadar kaçabiliriz

en son Ateşle adanaya giderken ödedik radar cezası ama ehliyet yoktu gene polis amcalar tölerans tanıdı :cherry:
bende sallıyorum a2 ahliyeti ama bakalım nereye kadar :sunny:

ehliyetsiz binmeyin arkadaşlar.powerbyaydin, arkadaşımın dediği gibi her zaman tölerans tanımayabilirler :cherry:

Arkadaşlar bu yeni ehliyetler ne zaman çıkacak AB uyum için belirli motor hacmine kadar B sınıfı kullanacak diye duydum böyle bişey varmı varsa bilen birisi bilgi versin Acaba bu motor kullanan polislerin ehliyetleri var mı? :) :mrgreen:

arkadaşlar be şimdiye kadar arabayı da motoru da ehliyetsiz kullandım hoş motor ufak olduğu için dikkat çekmiyor olabilir ama ehliyetsiz kullanmanın bir problem yaratacağını düşünmüyorum.eğer hiç bişi işe yaramazsa polis amcayı bi görürüz artık

powerbyaydin, senin de mi yoktu:) ben senin var saniodum. her neyse, ehliyet almak çok uzun türkiye'de. başka bi başlıkta detaylı yazdım, bugün almak istesem 7 hafta 3 gün sonra anca alabiliorum neredeyse 2 AY! bunun sebebi ehliyet sınavları çok seyrek yapılıyor, 1 ay yazılı sınavın kontrol edilmesi bekleniyor sonrası da bürokrasiden uzuyor :( ben de bu aşamaları tamamlamaya üşendiğim için hala a2sizim :(

ariftoteles,
aynen dediğin gibi bildiği bütün cezaları yazmış biz o polisi tanıyoruz bize biraz sinir olurdu o yüzden yaptı galiba :cherry: :cherry:

17 yaşını doldurunca, yani 18den gün almaya başlayınca alınabiliyo vedat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar