suzuki burgman kullanıcılarının resimleri motorsikletleriyle beraber

E siftahı ben yapayım bari
DVC00358.jpg

IMG_0096_2.jpg

DVC00721.jpg

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Arkadaşlar hazır yeri gelmişken sorayım baştan söliim de kızmayın ben bu motorun hastasıyım param yetseydi alacaktım ama kısmet cbr aymış

bu motorun eksoz sesi neden bu kadar kötü o sesin başka bi eksoz takılarak değişme imkanı varmı:silent:

Burgman'ın egzostunumu diyorsun cbr'ı mı? Burgman diyorsan kendine hoş bir sesi var abartı değil ama gözüm kapalı görmeden sesinden burgman ı tanırım.
10031681_840_FR_06.JPG

Bu egzost burgman için Leo Vince marka yurt dışı fiyatı 339 avro

img_scooter.jpg

bu da başka marka

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
evet burgman için sormuştum eksoz harbi kaliteymiş fiyatıda eğer göründüğü kadar kaliteli ise fazla değil bence teşekkürler :rendeer:

BİRİSİ BURGMAN MI DEDİ ALIN BU DA BENDEN OLSUN İŞTE 1000 LİK BURGMAN SUZUKİ G-STRİDER

suzuki_g_strider.jpg

HAA UNUTMADAN BUDA KULLANICISIYLA OLAN RESMİ BUNA NASIL BİNİLİR DİYE MERAK EDENLER İÇİN

Suzuki-Gstrider.jpg

vay Tamer abim gelmiş buralara. Hasta olanın ayağına doktor gelmiş misali Altan motor Suzuki'nin en iyi servislerinden biridir.

Duffy' Alıntı:
vay Tamer abim gelmiş buralara. Hasta olanın ayağına doktor gelmiş misali Altan motor Suzuki'nin en iyi servislerinden biridir.

Eyvallah teşekkür ederim kardeşim.

Biz sadece bilgilerimizi sizlerle paylaşmaya çalışıyoruz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ooo tamer beyim hosgelmişiniz dergaha..:rendeer:
S&S
Alican

tamer abi merhaba benimde adım tamer adaşız benim adımda tamer :) benim motorumun acaba far ayarı mi bozuk öndeki araçlar rahatsız oluyor normalmidir acaba yoksa bi ayarı warmı aşağı çekmemi tafsiye edermisin birde egzoz üstündeki granaj nekadardır fiyatını yazarmisin teşekkür ederim

tyryaky, Tamer abi çok nadir girer forumlara görürse mutlaka cevap verir olmazsa ben öğrenir burdan yazarım sana Tamer abi 10.07.2006 da 2 burgman sana geliyoruz haberin ola sonra nerden çıktın deme

tyryaky, egzostun üstündeki nikelaj parça 95 ytl. miş. Far ayarı içinse ayar yapmak gerekirmiş bozulmuş olabilir. Normaldir bu yollara hiçbir şeyin ayarı tutmaz

Son düzenleme:
duffy teşekkür ederim bursada ben hiç burgman grubu göremiyorum okadarda çok gezmeme rağmen .yurt dişindaki forum sitelerine giriyorum çok hüzünleniyorum her markanın kendine ait bu grubu bulunmakta bende böyle bi grup kurulsun istiyorum kalabalık gezmekten çok keyif alıyorummesela istanbulda 5 kişi olsa atlayıp gelirim hiç düşünmeden hafta sonları gezmek içinb ama yok işte inşallah burgman lı arkadaşlarım olacak çaba göstermekteyim sende bana yardımcı olurmusun tüm burgmancıları toplayalım bizimde bir grubumuz olsaun herkese örnek olalım cwp bekliyorum

bu arada cumartesi saat 11 de üsküdardayım burgmanımla

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar