race motosiklet almazk istiyorumm

aprilla rs 125 ler nasıl 94 model bir tane var 3 milyar istiyolar ve 1000 cc motor gibi ses çıkarmı onlarda perfonmans egzosu taksak bana yardımcı olun lütfennn :pr: :pale:

Onlar 2 zamanlı oluşundan ömrü az oluyomuş, kullanmış kullanmış sonra senin elinde patlamasın ayrıca fiyat baya bi yüksek bence egzosa gerek yok

ben pek bilmiyorum, bilenler daha aydinlatici olacaktir ama, 2 zamanlı motorların sesleri kesinlikle 4 zamanlılar gibi tok olmuyor. köfte arabasına benzetenler bile okudum çıkardığı sesi ve dumanı.

onun dışında ben de araştırdım giriş seviyesi race motorları, aprillia ve derby var 2 zamanlı(italyan ve ispanyol firmaları) beygir gucleri diger 125 cc lere gore cok yuksek ama fiyatları da cok yuksek.

benim kararım giriş için ideal olarak bir ikinci el veya para yetişirse sıfır, honda cbr 125 oldu, umarım 2 aya alıcam. sen de kendin için optimum olanını bulursun bence yeterince arastirir okursan.

yaww başka fikri olan yokmuuuu neden az kişi yazıyoooo fikirlerini benimle paylaşanlara tşkkkkkkk

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Eğer motor temizse fiyatı uygun sayılır. Muhtemelen sana masraf çıkarabilir, hazırlılı ol

Her ne kadar 125 cc de olsa atak yapısı nedeniyle tehlikeli sayılabilir.

Ses olarak mobiletten biraz hallice sayılır, tabi 125 iki zamanlı bir motordan 1000 cc sesi beklemek zaten hata olur

1-motorun fıyatı uygun
2-fotograf olmadan pek bısı demek ıstemıyorum
3-servıse goster ama aprıllaları her servıs bılmez bunuda bıl
4-aprılla super motordur kafanı arıtacanı zannetmıyorum
5-inntrnet ilan bulduysan bıze lınkını ver

peki perfonmans egzosu taksam bişey olmazmıo yine modeli 94 ateşlemede sorun varöış turboya geçerken

merhaba sene 96da gilera gfr 125cc bi motorsiklet almistiksifir kilometre bu motorsiklet rs 125le yaklasik ayni mukemmel bi motorsiklet 7000 devre kadar ilk viteste biraz zor oluyor 2kisiyle ama ikinci vitesten sonra (zorlamamak icin)atak sisteme gecince motoru taniyamiyorsun kisa surede yuksek hiza ulsiyor ben 2 kisi ile normal sartlar ve duz yolda 200 kmh hiza ulasiyordum ve ben 1.85 boyundayim gayet iyi performansa sahip bir motor ama baktigin motorun durumuna bakmak lazim bunlar yaklasik15 ile 20 bin kilometrelerde piston segman istiyorlar + atakta sorun varsa ben sana hic girme derim bol sans

arkadaslar aprılla guclu motordur sesının ıyı cıkacaganı tahmın edıyorum

1000 cc motor sesi sadece 1000 cc motordan cikar.Ilk once kendini kandirmani istemem dostum.Sonra soba borusu gibi egzoz bile taksan alacagion ses ayni olacak , ve husrana ugrarsin.Er-5 alabilirsin yada hyosung 250 . Bunlar seni keser , en basit performance egzozu bile gusel ses verir 180 km/h hiz da sana yeter.Bilinclendiginde zaten 600 cc alirsin.250 cc altina bakma parana yazik derim.

94 model kaç km yazmamışsın ama o artık ölmüştür desem fazla mı demiş olurum :bounce:

20000 kilometrede 3000 milayr diyolar ne kadara almamı istersiniz 2 olurmu birde piston ve segmanları ne kadara değiştiririm birde gazman abi turboya geçerken sorun yaşıyomuş geçtikten sonra sorun yokmuş ne dersin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar