İlk motorum ve ilk doğa buluşması

Güne moral bozukluğu ile başlıyorum,yeni motorumla biraz turlar fotograf çekerim diye çıktım yeni açılan evimin yakınındaki fethiye-Tansaş önünde gördüğüm motosiklet Araba kazası tüylerimi ürpertiyor kaldıki kanlı canlı bi kaza değildi ama bir motosikletin fütursuzc trafiğe fırlayan ve suçun çok büyük bölümü tedbirziliğiyle çıkan taşıta çarpma sesini duydum ve araba altındaki kullandığım motorun muadili bir motor görünce kendimi olayın etkisinden epey kurtaramıyorum o ben olabilirdim diye..Çünkü evimin hemen yanı hergün geçtiğim ve geçeceğim bir yer olayın etkisinden baya kurtulamadım.

Bu tarz yol ağızlarında ve makaslarda çok dikkatli olmamı veya mümkünse alternatif daha sakin bir yol kullanmamı yineliyor bu korku,yeni bir motorcusun kulağına küpeolsun görüntüleriydi sanki..Bir işaret gibi..

Neyse kafamı dağıtmak için biraz daha doğaya yaklaşmak ve ilk motorumla ilk kez doğaya Fethiye TV ve Baz istasyonları vericilerine doğru uzanmayı düşündüm.

Tersane'nin devamında ilerleyen ve koylara doğru giden yolun güzel manzaralı bir köşesi...

Aynı manzara ve motorumun yukardan görünümü

Hillside Tatil köyünün güzel manzaralı yolu...

TV vericilerine doğru tırmanışa başladım.

Hillside'ın koyu görülüyor..

Şövalye adası..

Domuz Adası

Resimleri müzikli slide gösterisi haline getirdim.
Müzik:Andy Timmons - Carpe Diem

http://rapidshare.de/files/24513729/motofoto.rar.html

Arkadaşım çok çok hayırlı olsun motorun fakat fotolar gözükmüyor..kontrol edermisin!!

Motorun hayırlı uğurlu olsun, video bi harika olmuş o yaklaşma efektleri doğa resimlerini harika güzelleştirmiş, müzikte tam kıvamında olmuş tebrik ederim.

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız keyifle kullan :rendeer: dosya çok güzel olmuş 150-19 almasaydım bende gy-200a alırdım muadillleriyle kıyasladığında suzuki havası veriyor sağlamlığıda ayrıca puan kazandırıyor

dostum hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim...:rendeer:
bütün masraflar dahil kaç paraya geldi motorun????

Herkese teşekkürler bende sizlere motorlarınızla keyifli ve kazasız sürüşler diliyorum.Motoru 2850ytl ye aldım plaka masrafları ile 3000ytl olacak,plaka henüz çıkmadı dalaman'dan getirttim motoyu fethiye'de bayisi olmadığı için,bu hafta içi çıkarıcam plakayı sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar