- Konu Yazar
arkadaşlar motor almaya karar verdim hangi motoru alıcağımı bilmiyorum yardımcı olun honda cbr 125 mi kanuni racer 200 mü hangisini alayım 125 honda 200 kanuniye kafa tutarmı
abi sen ciddi misin,, olur mu ya cbr 125 sallanır mıBBRR' Alıntı:her ikisinide salla
yazılı olan ve olmayan forum kurallarını bilmediğini varsayıyorum...:bounce:motorcu0655' Alıntı:size ne adam istediğini açar:bounce:
kopbanabana' Alıntı:yaa cbr almak ıstıorum ama ufak bıras yani estetık olarak kanunide buyuk ama tam racıng deıl yanı yatamıorum motoraa hangısını alcam bılmıom 10 gunum var yaa napcam ıkısının bırlesımı bısey yokmu kardeslerım söleyın yaa
ozaktasi' Alıntı:Honda CBR 125 i sallamayın...Çünkü sallanacak makina değil..Honda CBF 250 den çok daha kalite bir makina..CBF bende var hala satamadım..Alıcı yok..CBR Yİ satacak olsam 4.300 müşteri keskin bıçak gibi avını gözleyen kurt gibi bekliyor..Ama yok öyle saatttmmmaaammm..Çünkü bu bir Honda CEBERE..125 şin Kıralı..Hele hele diyer makinalarla kıyaslanmaz kanunilerle manunilerle asla asla..