cbr125 mi kanuni racer 200 mü

arkadaşlar motor almaya karar verdim hangi motoru alıcağımı bilmiyorum yardımcı olun honda cbr 125 mi kanuni racer 200 mü hangisini alayım 125 honda 200 kanuniye kafa tutarmı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
elbette kafa tutar kanunıyle hondayı kıyaslama dusunme gıt 125 cbr al.. bende yakında cbr alacam...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
forumu hiç mi incelemezsiniz ya arkadaşım...
en az 3 ayrı başlık var bu gereksiz muhabbet için.sen bide onları okumaya bile tenezzül etmeyip yeni başlık açıyorsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
kanuni al yolda kal 2+2=4

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
iyi bir seçim yapmışsın, kutlarım... :cat:

motorcu0655' Alıntı:
size ne adam istediğini açar:bounce:
yazılı olan ve olmayan forum kurallarını bilmediğini varsayıyorum...:bounce:

yaa cbr almak ıstıorum ama ufak bıras yani estetık olarak kanunide buyuk ama tam racıng deıl yanı yatamıorum motoraa hangısını alcam bılmıom 10 gunum var yaa napcam ıkısının bırlesımı bısey yokmu kardeslerım söleyın yaa

kopbanabana' Alıntı:
yaa cbr almak ıstıorum ama ufak bıras yani estetık olarak kanunide buyuk ama tam racıng deıl yanı yatamıorum motoraa hangısını alcam bılmıom 10 gunum var yaa napcam ıkısının bırlesımı bısey yokmu kardeslerım söleyın yaa

GT250R var ama onada paran yetermi biLmiyorum 8000YTL civarLarında. 2 sinden birini aLacaksan eLbette Cbr125 aL. Racer200 iLe bi sürü sorun yaşaman oLası.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Honda CBR 125 i sallamayın...Çünkü sallanacak makina değil..Honda CBF 250 den çok daha kalite bir makina..CBF bende var hala satamadım..Alıcı yok..CBR Yİ satacak olsam 4.300 müşteri keskin bıçak gibi avını gözleyen kurt gibi bekliyor..Ama yok öyle saatttmmmaaammm..Çünkü bu bir Honda CEBERE..125 şin Kıralı..Hele hele diyer makinalarla kıyaslanmaz kanunilerle manunilerle asla asla..

:cat: :cat: :cat:

ozaktasi' Alıntı:
Honda CBR 125 i sallamayın...Çünkü sallanacak makina değil..Honda CBF 250 den çok daha kalite bir makina..CBF bende var hala satamadım..Alıcı yok..CBR Yİ satacak olsam 4.300 müşteri keskin bıçak gibi avını gözleyen kurt gibi bekliyor..Ama yok öyle saatttmmmaaammm..Çünkü bu bir Honda CEBERE..125 şin Kıralı..Hele hele diyer makinalarla kıyaslanmaz kanunilerle manunilerle asla asla..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar