6000 ytl'ye en iyi maxi scooter

Arkadaşlar motor konusunda çok yeniyim ve bir maksi scooter almaya karar verdim.
Maddi imkanlar sınırlı biraz. En fazla 6500ytl verebilirim.
Daelim S250, Kymco Grand dink 150, gilera runner200, sym joyride200
Bunları forumda inceledim. Hepside kaliteli motorlar.

Bunları analiz edersek alınabilecek en kalitelisi, en heybetlisi, en kullanışlısı, vs. hangisidir.

Tabi bunların dışında gözden kaçırdığım modeller de olabilir. Bunlar hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.

Aralarında 250 cc olan ve boyut olarak en büyüğü olan Daelim S2 250..şu an kampanya fiyatı çok çok uygun..bence kaçmaz

teşekkürler arkadaşlar.
Bana da en uygunu bu gelmişti.
2-3 ay sonra almayı düşünüyodum bir ön araştırma yapayım demiştim.
2-3 ay sonra bu fiyatlar pek kalmaz ama ne yapalım kader:D
Bir heyecan sardı ki sormayın. Daha almadan çok büyük bir zevkle araştırıyorum.
Umarım kampanyayı kaçırmam

Bakarsınız yeni kampanya olur.
Olmaz mı yoksa :(

Son düzenleme:
ARKADAŞIM BİRAZ DAHA BİRİKİM YAPIP SYM NİN GTS 250 SİNİ ALABİLİRSİN OLDUKÇA ŞIK VE KULLANIŞLI BİR MAKİNA

BUNLARDA ORNEK RESİMLERİ

sym-sanyang_gts_250_silber.jpg

sym-sanyang_gts_250.jpg

Suzuki, motomaxın yaptığı gibi bir güzellik yaparsa eminim çok fazla kişi SYM GTS 250 düsünecektir..ama fiyatı x8 - x9 - malaguti seviyelerine bu kadar yakınken "ne yazık ki" SYM nin hiç şansı yok..OTV sonrası (fuar zamanı) motorlarına OTV yi ilk yansıtan ve kampanyaya girmeyen tek firmaydı SUZUKI..
GTS 250 o zamandan beri icimde ukte dir...hele o otomatik benzin kapağı ve aynaları çok ama çook güzel...

Harika bir model. Bakalım sonbaharda ne gibi kampanyalar olacak. Ama şunu bilki ekimle birlikte çok ciddi indirimler olacaktır meraklanma

Ekonominik durumuna göre eğer hemen alacaksan Daelim S2 250 al derim.
Zira kampanya bildiğim kadarıyla stokla sınırlı. 2-3 ay sonra almayı düşünüyorsan bu fiyata bulamayabilirsin. Bence 2. bir alternatif de (fiyat/performans açısından) Kymco Grand Dink derim. Ben de yeni aldım 250cc olanını ve çok memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar