HYOSUNG İzmir Buluşması

Evet sevgili hyosungçular;saklanmayın çıkın artık ortaya,tanışalım,buluşalım,paylaşalım,gezelim;bütün motor alemine örnek olalım;Neredesiniz yaa;hangi motor bayiisine gitsem Hyosung kalmadı diyor;nerede bunları alanlar?
Ben 36 yaşındayım,Karşıyakada oturuyorum,sarıcomet kullanıyorum;
Bütün İzmir Hyosunçuları birarada toplamak ve birbirleri ile tanıştırmak istiyorum.
Burada bir İzmir hyosung listesi ve tanıtımı yapıp grup oluşturalım derim;katılan herkese şimdiden hoşgeldin diyorum.

1-aytskal GT-250 siyah Basmane-Konak
2-sokemon 250R siyah Karşıyaka

benide yazın namı diğer ghostrider akşamları simsiyah birşey görürseniz bilin ki çağatay ve oğlu yolda.

Offff off... kutsal topraklarımın guzel insanları.. sevgili dostlar, biliyosunuz istanbuldayım ben ama karsıyakalıyım.. temmuzda 15 ila 30 u arası yıllık iznimi kullanıp izmirime gelicem.. insallah orda oldugum sure icersinde karsıyakada alsancak kordonda sizlerle karsılasırım bulusuruz tanısırız iki sohbet ederiz guzel olur...

gorusmek uzere arkadaslar.. keyifli surusler dilerim hepinize.. :)

ceko35 ; kardeşim seninle daha öncede konuşmuştuk,ama tanışmak kısmet olmamıştı.(motoru almadan önce).
benim yıllık izinde 15-30 temmuz arası maddi imkansızlıktan dolayı (COMET aldıkya)henüz bir program yapmadım ama İzmirde kalırsam kesin tanışmak ve seni buradaki arkadaşlarla tanıştırmak isterim.
Sonuçta kürkçü dükkanın burası:)

bikehoper' Alıntı:
ceko35 ; kardeşim seninle daha öncede konuşmuştuk,ama tanışmak kısmet olmamıştı.(motoru almadan önce).
benim yıllık izinde 15-30 temmuz arası maddi imkansızlıktan dolayı (COMET aldıkya)henüz bir program yapmadım ama İzmirde kalırsam kesin tanışmak ve seni buradaki arkadaşlarla tanıştırmak isterim.
Sonuçta kürkçü dükkanın burası:)

abi kendini niye eklemiyorsun listeye yahu?

crato ;kardeşim başlıkta küçük bir açıklama yeterli olur dedim;birde forum sahibiyiz diye enbaşa yazmak bize yakışmaz;nede olsa ev sahibi durumundayız.

bikehoper' Alıntı:
crato ;kardeşim başlıkta küçük bir açıklama yeterli olur dedim;birde forum sahibiyiz diye enbaşa yazmak bize yakışmaz;nede olsa ev sahibi durumundayız.
Misafirperverliğin için teşekkürler abi aklımıza gelmedi hiç keşke bir iki fotoğraf çekseydik birdahakine daha geniş katılımla inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar