hdogan' Alıntı:
Arkadaşlar ben burda paranızı çarçur etmeyin diye yazıyorum.Ver 2.000 ytl sonra 1.000 olarak geri al.Para harcamak bu kadar kolay mı?Parası çok olan arkadaşlar her ay bir Çin malı motor alıp yarı fiyatına satsın.Ama parası az olanlar ne yapacak.Çin malı ucuz motor al,bin,motor keyfini al.Ama yolda 70-80 km.hızla giderken motorun bir tarafı kopsun sende öl ya da sakat kal.Böylece hayatını ucuz yoldan kaybet.Konunun bu kısmınıda düşünelim.Ben 10 yıldır Motor kullanıyorum,bundan önce hiç korkmadan son sürat kullandım hep.Ama bu motorda hız yapmaya korkuyorum.Çünkü benim sürüş kabiliyetim,bu motorda hayat kurtarmaya yetmiyor.İlginize ...
Bu resimi anlaşılan defalarca basacağım.
Niye ayda bir değiştiriyor muşuz? geçen yıl ağustostan buyana kullanıyorum motoru. Benzin bitmesi haricinde yolda bırakmadı.
Ahanda km sini zorladım, her motosikletin kullanımında peryodik zamanlarda civataların elden geçmesi gerektigi yazar. Vidaları kontrol et yola devam. Sen yağını suyunu filtresini değiştirme 6000 7000 km yol yap sonra çin malı arızalandı de. Üstelik büyük firmalarda siparişle yedek parça getirtiyor. Biri 50 lira biri 25 lira niye ucuz olanı tercih etmeyim? 200 cc honda xl nın ikinci eli 4500 ytl benim motorun sıfırı 2650 ytl.
Bir firma yıllarca yerli marka diye fahiş fiyatlara motosiklet sattı, aynı motorların daha ucuz fiyata daha kaliteli olabildiğini gördü bu insanlar ve fiyatlar değişti.
Bırakın kalite dediğiniz markalarda düşürsün fiyatları. Rekabet olsun...
İthalatcı firma ve markada çok, kim hangi kalitede isterse ona göre malzeme geliyor. Kör değil kimse bakar kıyaslar işine gelir kesesine göre gelir alır.