anadolu yakası bu akşam ne yapıyor.............

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
arkadaşlar bu akşam feneryolundamıyız.......... ben o:salut: radayım sağlığım yerinde,

Motosikleti
afferin yahu hani daimi bir yer denmişti...............

ya abicim neoldu şimdi yalanmı oldu asyalılar olarak biz ne yapıcaz peki bugün buluşma falan yokmu :silent:

Motosikleti
valla ben gidiyorum kardeşim, birşey ya vardır ya yoktur, kim gelirse başımızın üstende yeri var, ama sözden dönenlerin kaşığı kırılsın:)

nereye serayamı mekan neresi tam olarak haber salalım millete toplanalım bari ya böle olmaz kimseden ses seda çıkmıyor:farao:

Motosikleti
sera cafedeyiz biz hanımla isteyenler buyursun abi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla avrupa yakasında bi davete gidicem.dönmem geç olacağından katılamam ama erken dönevbbilrsem gelirim sanırım.
ya da siz gelin ortaköy'e dermişimmmmmmmmmmmmmmmm:queen:

Motosikleti
valla bu tutarsızlık beni üzüyor arkadaşlar, ben genede oradayım

halilertan' Alıntı:
valla ben gidiyorum kardeşim, birşey ya vardır ya yoktur, kim gelirse başımızın üstende yeri var, ama sözden dönenlerin kaşığı kırılsın:)

geçen hafta toplantı sonrası mekan için birsürü laf edildi. aslında bazı konularda arkadaşlar haklıydı konuşulup halledilebilirdi de belki

ama bazı şahsiyetlerin konuşma şekilleri insanı çileden çıkaracak tarzdaydı. mekanı ayarlayan ben olmamama rağmen mekan sahibi 20 yıllık arkadaşım olduğu için ve ona söylenen bazı sözler hazmedilemeyeceği için yeri iptal ettim. lespaul başka yer belirledimi bilmiyorum

abi yok başka yer falan bi haberimiz olmadı ama bu iş böylede olmazki alternatif üretmek lazım ne yani iptalmi edelim yokmu sayalım anadolu yakası buluşmaları bittimi:cyclopsan

nasıl haberin olmaz ertesi günü fotoğraflarla ilgili açılan topicde kıyamet koptu. daha sonra başka bir topic açıldı sonrada site yönetimi topiği kapattı.

sağır sultan bile duydu :) bazı arkadaşlar başka yer bulalım dediler ama kimse el atmadı galiba.

erdem.gunduz' Alıntı:
nasıl haberin olmaz ertesi günü fotoğraflarla ilgili açılan topicde kıyamet koptu. daha sonra başka bir topic açıldı sonrada site yönetimi topiği kapattı.

sağır sultan bile duydu :) bazı arkadaşlar başka yer bulalım dediler ama kimse el atmadı galiba.
Abi olan olaylardan haberim var ondan bahsetmedim:) yeni yer ayarladımı lespaul ondan haberim yok yoksa gecen hafta forum iyice karıştı zaten:mrgreen:

Motosikleti
orası gayet iyi bir yerdi bence, ben gitmeye devam ediyorum bu akşam olduğu gibi

şimdi zühtüpaşa ile konuştum onun da bilgisi yok ne olduğundan. sanırım belirlenmiş bişey yok. biz bir araya gelelim dersen yaz hemen bir yer (sera hariç) gelen arkadaşlarla toplanalım

Motosikleti
abicim istermisiniz starbucks cafe erenköyde oturalım

Erdem sera güzel bir yerdi ancak arkadaşların sikayetleri de işletmeci arkadaşına yapıcı bir dille iletilirse daha iyi olabilir. Ya da farklı bir mekan olcaksa Özgürlük Parkı içindeki park cafe önerimdir. Bi göz atalım işletmecisiyle konusur özel indirim de alırız.. Starbucks da fena fikir değilmiş. :)

Motosikleti
ErdoganAktas' Alıntı:
Erdem sera güzel bir yerdi ancak arkadaşların sikayetleri de işletmeci arkadaşına yapıcı bir dille iletilirse daha iyi olabilir. Ya da farklı bir mekan olcaksa Özgürlük Parkı içindeki park cafe önerimdir. Bi göz atalım işletmecisiyle konusur özel indirim de alırız.. Starbucks da fena fikir değilmiş. :)

park cafe bugün içinde mümkün mü???

walla orası oldukça büyük bir yer, bence bakmak konuşmak lazım gelen arkadaşlar da mekanı beğenirse mekan ile anlaşırız bizim masalarımız önceden rezerve edilir.. Cafe sera'ya da çok yakın göz atmakta fayda var. Yer hakkında bilgi ve ulaşım için
http://www.ozgurlukparki.com

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar