Motorunuzu biraz bakıyım takılıyım diye isteyen birine yanıtımız ne olmalı?

Hemen yanıtımız Hayır olmalı demeyin.

Bu kişi ya babanızsa,kardeşinizse,bir dostunuzsa

Motora korumasız,ehliyetsiz binmemek gerektiğini hatta hiç binmese daha iyi olacağını kalbi kırılır yanlış anlar diye nasıl söyleyeceğinizi bilemediğiniz biriyse.

Ne yapmalı arkadaşlar.

Darlandım ben

evet tamda yazdıgın gıbı hayır dıcen dırekt olarak benım baba da ıstıyo ama yanıtı kendıde bınıyo haaaaayıııııııır dıyorum oda bana okadar buyuttuk yedırdık ıcırdık bak sunun yaptıgına dıyo:mrgreen:
tabı arkadaslarımı hıc sormayın babama vermedıgımı onlarda bılıyolar ve hıc seslerını cıkarmıyolar:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çek o pis ellerini motorumdaaaaaannnnnnn ::evil:: ::evil:: ::evil:: ::evil:: ::rantinp: ::rantinp: ::rantinp: ::rantinp: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ::ranntign ::ranntign ::ranntign

harbiden yaa 2 ucu ...lu deynek bunun. motoru versen bi türlü vermesen bin türlü. cok zor bi durum yaaaa. iiide herkese de hayır denilmiyor yaaa ya da ben diyemiyorum.
ehliyetin varmı diyorum yoksa olmaz diyorum ben. kazara ehliyeti varsa o zaman ne derim bilmiyom.:silent:

at, avrat, silah...... 2000 li yillarda oldu: kask, avrat, motor... kusura bakma gardas :p

kardeş benim babam yalnızca bi sefer arkama bindi onunla sornum yok...abilerim hep eski motorcu bazen zorla alıyolar bir kaç sefer hayır vermem girişimimden sonra vermek zorunda kaldım...yabancılar ve arkadaşlara asla motorumu vermiyorum......:bounce:

ehliyeti olup motoru da olana zaten gönül rahatlığıyla motorumu emanet ediyorum ama ehlieyet yoksa "canım kardeşim benden her şeyi iste ama bunu isteme" diyorum

moto' Alıntı:
evet tamda yazdıgın gıbı hayır dıcen dırekt olarak benım baba da ıstıyo ama yanıtı kendıde bınıyo haaaaayıııııııır dıyorum oda bana okadar buyuttuk yedırdık ıcırdık bak sunun yaptıgına dıyo:mrgreen:
tabı arkadaslarımı hıc sormayın babama vermedıgımı onlarda bılıyolar ve hıc seslerını cıkarmıyolar:queen:
Dayıma neden vermiyosun 1000 rr yi kahvedeki arkadaşlarına hava atsın biraz:)

GEP

o hayir diyemememiz bizim kisiligimizden kaynaklaniyo..

motosikletimi ilk kullandigimda yasimin kucuk olmasindan dolayidir belki veriyodum..

benim basimdan gecen bi olayi ornek verebilirsiniz..

5 yil oncesinde bi arkadasima motosikletimi vermistim.. ve bi arabaya carpti ve ölümden döndü..

sonra tovbe ettim.. arkadaslarimin hayati benim icin cok onemli.. gercek bi motosiklet kullanicisi zaten motosikletin el degismeyecegini bilir ve istemez..

beni taniyan arkadaslarim zaten tovbe ettigimi biliyolar ve o olaydan sonra vermiyecegimi de biliyolar..

babam a gelince benden motosikletimi istese yok deme imkanim asla olamaz cunku motosikletimi babamdan aldim.. :mrgreen:

ama bana verdikten sonra hic istemedi ve binmedi motosikletime... o kendi motosikletine biner ben kendi motosikletime.. 5 yildir motosikletime benden baska kimsenin eli degmemistir :mrgreen:

basiniza bisey gelmeden benim basima gelen ornegi verebilirsiniz ve yeminli oldugunuzu soyleyebilirsiniz.. :cat:

veya sey diyebilirsiniz.. babanizda motosiklet var ise babama bile vermedim motosikletimi, bunun uzerine kendine yeni bir motosiklet aldi.. gibisinden bisey de diyebilirsiniz.. :p

ben veririm kardeşim veriyorum da benim motosikletim arkadaşlarımdan daha kıymetli değildir, onların kalbini kıramam motora da hiç acımam hatta bana soramayanlara ben sorarım kullanmak istermisin diye, tek korkum düşüpte kendilerine bi zarar vermeleridir başka türlü motorun falan kıymeti olmaz arkadaşlarımın yanında

TWG

ya bende de aynı sorun var çok yakın bir akrabam istedi daha dün
benim motorun 4. günü yeni almışım
Ertuğrul_Öz ün başına gelenleri okumuştum daha benzerlerini de okumuştum
bunları bildiğim için vermek istemiyorum veremiyorum ama ne diyeceğim nasıl cevap vereceğimi bilemedim
resmen malı kıymetli pintiye döndürüldüm onların gözünde ve çok üzücü bir durum
önceden çok motor kullanmış bir abi ama ben ne gördüm kullanırken ne de kullandığı motorları gördüm o nedenle güvenemiyorum
ufak bi motor olsa belki ama er6 da höt diyene verilmez ki abi ne yapacam bilemiyorum çok üzüldüm

mesut51' Alıntı:
ben veririm kardeşim veriyorum da benim motosikletim arkadaşlarımdan daha kıymetli değildir, onların kalbini kıramam motora da hiç acımam hatta bana soramayanlara ben sorarım kullanmak istermisin diye, tek korkum düşüpte kendilerine bi zarar vermeleridir başka türlü motorun falan kıymeti olmaz arkadaşlarımın yanında

benim arkadaşlarım da motorumdan kıymetli değildir ama canları benim için kıymetlidir.
vicdanım da öyle...

daha aldığım gün (ben daha binmedim satıcı getirip teslim etti) bizim abi ver bakiyim dedi ...20 metre ilerde duran arabaya çaktı.şase eğildi.ön maşa değişti v.s. 400 tl.kimseden önemli diil ama mal canın yongası .üzülüyo insan.vermeyin abi ....HAYIR diyin

Sen şöyle de: Motora birşey olursa parasını verecek misin? Eğer vermem diyorsa, sorumluluğu almıyorsa senin hayır demende hiçbir sakınca yok. Niye vermiyorsun da diyemezler. Sen onların güneş gözlüğünü al kır bakalım, canın sağolsun diyorlar mı?

Motoru; karınız/kocanız olarak düşünün. Babanız, kardeşiniz bile olsa cevap değişmez: "bakmak serbest ellemek yokkkk, binmek HAŞAAA"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar