16 k 5360 Çalıntı kanuni seyhan 301 siyah

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
25 Haz 2005
Mesajlar
24
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
28.06.2006 sabahı uyandığımda evimin önünde motorsikletim yoktu. Kalın zincirle bağlı olduğu halde kilidi kırıp çalmışlar. plakası 16 k 5360. 2000 model. Görenlerin 0505 572 93 77 nolu telefonu aramaları veya [email protected] adresine e-mail atmalarını rica ederim.
Neye yanıyorum biliyormusunuz bu yaz günü yaya kaldım ona yanıyorum. Ne güzel 3 aydır hiç minübüse binmemiştim.
Benzin deposunun sağ yanında sinyal lambasının hemen arkasında küçük bir ezik var. Aynaları dikdörtgendir. (Diğer 2000 modellerinde yuvarlaktır). Koltuk arkasındaki aksesuar kapağında çatlak var. KM'si 23000'ni geçmişti
 
Katılım
9 Haz 2006
Mesajlar
587
Sanada gecmis olsun,

arkadaslar kayip, calinmis motorlarinizin (var ise eger) bariz özelliklerini yazin lütfen. calan plakayi da deyistirmistir.
kac km de idi? sticker, cikrma, siyrik, kirik herhangi bir özelligi var mi?
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
25 Haz 2005
Mesajlar
24
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benzin deposunun sağ yanında sinyal lambasının hemen arkasında küçük bir ezik var. Aynaları dikdörtgendir. (Diğer 2000 modellerinde yuvarlaktır). Koltuk arkasındaki aksesuar kapağında çatlak var. KM'si 23000'ni geçmişti. Çok bakımlı tertemiz bir motordu.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst