5 haz. bostancıda dolmuşcuyu durduran motorcu

malum bir internet sitesinde motorcu arkadaşımızdan etkilenmiş kızın yaptığı itiraf aranızdan birimi ? bu şahsiyet

eskiyetme; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 27; İl:İstanbul 23.06.2006
5 Haziranda Bostancı minibüsünü durdurup, şöföre daha dikkatli sürmesini söyleyen mavi gözlü, motorsikletli genç, o gergin anda beni fark etmedin ama belki şimdi fark edersin. İtirafçı olman ümidiyle.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ogün farketmediğimi kim söylüyo.aklımda hala o bayan.zaten minibüsü onun yüzünden durdurmuştum.yoksa minibüscüyle bi alıp veremediğim yoktu:bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
8 haziran günü panelvanı durdurup, içerisindeki 5 yarmayı haşat eden motosikletli babayiğit hakkında hiç yazı var mı:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu ne ya :mrgreen:

vlad1462' Alıntı:
ogün farketmediğimi kim söylüyo.aklımda hala o bayan.zaten minibüsü onun yüzünden durdurmuştum.yoksa minibüscüyle bi alıp veremediğim yoktu:bounce:

bakıyorum geyik hepinizin hayır demiyeceği şey :cherry:

yalnız bundan sonra gaza gelipte hatunları etkilemek için önünüze gelen otobüsü, minibüsü durdurmaya kalkmayın
herhalde üç durdurmanın ikisi kavgalı biter

Ben uçak durdurmuştum, polisler de beni durdurmuştu. Tabii sonra derin kimliğimi gösterince yalvardılar ama kurtulamadılar tabii...

peki ya şu arkadaş aramızdamı;
teknikerm; Cinsiyet: Erkek; Yaş:26; İl: Bursa
Bir gün önce motorsikletle kaza yapıp ölümden dönen, ertesi gün aynı yere gidip ben burda nasıl kaza yaptım diye tekrar aynı şeyi deneyen ve omuzunu kıran birisiyim. Ne? Salak kelimesi az mı? Evet bence de.
:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar