25.06.2006 Adana Ç.M.S.K.Elvanlı Serindere Macerası....

Katılım
4 Ocak 2006
Mesajlar
520
Selam sevgili dostlar
Her hafta olduğu gibi bu haftada yine yerimizde duramayıp gene düştük yollara:)
Cuma akşamı yine fasıl yapmıştık.Ç.M.S.K.'da onun yorgunluğuna rağmen birde Antalya'dan gelen Selo(Selahattin)kardeşimize de ev sahipliği yapmamız gerektiğini düşünerek(gerçi misafir olmasa bile sanki yerimizde duracaktık:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
Sabah yine kulüpte toplandık.Yaklaşık 25 motor ve yaklaşık 35 deli+2 arabalı deli sabah geyiğini yaptıktan sonra çıktık yola.
2 gün önceden program yapmıştık.Mersin'de MT'ci arkadaşlarımız bizleri karşılayıp çok beğendikleri bir yere götüreceklerdi.Ama onlar programlarında değişiklik yapmışlar ve bir başka yere gitmişler.Bizde yine yolumuza devam edip Elvanlı köyünde Serindere'ye gittik.Ve mükemmel bir gün yaşadık.
Aramızda bazı arkadaşların ne kadar beceriksiz olduğunuda gördük.
3 metrelik havuzda kocaman balıkları yakalayamadılar:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bu kadar yazı yeter birazda resim ekleyelim.Programlarını bizim için değiştiren racing'ci arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.:) :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
Gezi konrası mersin Mado da dondurma molasıda verdik burdaki ortamda çokkkkk güzeldiiiii

Bay başkan ve Bayan başkaniye:):) soldakide erdal... sagdaki kol da Sevgili uğur abimizin sevgili eşi nin :):)



Arkadaşlar çok üzgünüm resim çeken arladaşlar çözünürlüğünü en yüksek ayarda çektikleri için ben resimleri küçültemiyorum ve dolayısıylada yükleyemiyorum elinde resim olan arkadaşlar lütfen yüklesinler
 
Katılım
20 Mar 2006
Mesajlar
379
hasaaaaaaaaaaaaaaaaan bak şu ayarlara aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
 
Katılım
4 Ocak 2006
Mesajlar
520
Ya abi bir sürü resim var ama küçültmek ne mümkün. Makinalar çok iyi ama resim çekerken bunu hiç düşünmemiş arkadaşlar yükleyemiyorum inşallah hasan bir çözüm bulur:)
 
Katılım
24 Nis 2006
Mesajlar
127
kılıç abi çok sorry bizim gezi prog. son anda değişti. boğsak daydık hani sizi ilk tanıdığımız yer ama elvanlı da olmanıza cok sevindim umarım begenmişsinizdir.
 
Katılım
4 Ocak 2006
Mesajlar
520
davulcu' Alıntı:
kılıç abi çok sorry bizim gezi prog. son anda değişti. boğsak daydık hani sizi ilk tanıdığımız yer ama elvanlı da olmanıza cok sevindim umarım begenmişsinizdir.
Üzgünüm arkadaşım sorry çözmüyor işi.biz 25 motor kendimize göre proğram yapmıştık ama sizinle beraber paylaşalım bu günü istedik.ama siz ev sahipliği konusunda sınıfta kaldınız.:farao: :farao:
Bundan sonraki proğramları kendimiz yapıcaz ve kendi gurubumuzla takılıcaz herşey için teşekkürler byy
Ayrıca bizim için söz çok önemlidir.sizin için nasıl dır bilemem
 
Katılım
13 Eyl 2005
Mesajlar
2,547
Merhaba

Güzel bir gezinin ardından artık sizlerele paylaşma zamanı geldi. Elvanlı gezimiz çok güzel geçti. Yemekler güzeldi, arkadaşlarımız güzeldi ortam güzeldi. İşte resimler.

Önce kulüpten sabah manzaraları.

Not: Bu bir iki resimde arkadaşım ayarla oynamış malesef bozuk çıkmış. Kusura bakmayın.

Uğur abi ve eşi.

p72900676ib.jpg


Ali abi.

p72900664mw.jpg


Osman abi yeni dizliklerini Hasan'a yedirirken.

p72900617iw.jpg


İşte Ç.M.S.K. kahvaltı tabağı. Niye çektim kib en bunu :silent: :mrgreen:

p72900627lp.jpg


İşte kulüp önünden görüntüler.

p72900681qu.jpg


p72900690hj.jpg


Evet benzin ikmali yaparken.

p72900711qc.jpg


p72900722js.jpg


Otoban gişe çıkışı resimlerimiz.

p72900731oq.jpg


p72900742ng.jpg


Sonunda Elvanlı'ya varıyoruz ve Serinderedeyiz. İşte motorlar.

p72900781fr.jpg


p72901019ci.jpg


Yolda sıcaktan bunalan ekipten bazıları kendini hemen sulara attı. İşte görüntüler.

p72900754ad.jpg


Ali abinin oğlu sudan gelecek olası bir tehlikeye karşı dizlikleriyle suya girmiş. İşte o anlar. :mrgreen:

p72900769aw.jpg


Bu serinleme hadisesinden sonra ekip hadi balıklara gidelim dedi. Gittik. İşte balıklar ve akabinde gelişen olaylar.

p72900774gg.jpg


p72900791gd.jpg


Akabinde balıkları gören ekip aynen hucüm edip balık yakalama yarışmasına başladılar. İşte görüntüler.

p72900849tp.jpg


p72900823bf.jpg


Yusuf abi ile Gürkan balık tutamadı ama Kaplumbağa yakalayıp en azından elimiz boş değil edalarında. Tebrik ediyoz :mrgreen:

p72900832ux.jpg


Bu resimde Osman ve Yusuf abi ekip çalışmasında sonuç elleri boş hehe..

p72900803wp.jpg


p72900816qu.jpg


İşte buda bir kasa yakalanmış balık. Bunları yedik :)

p72900857jd.jpg


Evet sıra geldi yemeklere. İşte sırayla resimleri.

p72900872dx.jpg


p72900892pa.jpg


p72900901sr.jpg


p72900919ns.jpg


p72900928wu.jpg


İşte sofradan görüntüler.

p72900930az.jpg


p72900953ml.jpg


p72900961kc.jpg


Tabi bu kadar yemeği yiyip şişen ekip üyelerinden bazıları sağa sola çekilip sindirime geçti işte benimde dahil olduğum bir resim.

p72901001ga.jpg


Şimdide çevreden görüntüler. İşte ördekimsi canlı :mrgreen:

p72901027qv.jpg


Alabalıkların yetiştiği havuzlar.

p72901042ya.jpg


Herkes karnını doyurup, çocuklar doğada koşup terleyip pislendikten sonra dedik birde dondurma yiyelim. Bindik demir atlara Mersin Mado'ya rotamızı çevirdik. İşte ordan görüntüler.

p72901065kq.jpg


Yusuf abi ve Adem abi Mado'da karizma yaparken.

p72901077va.jpg


p72901082wu.jpg


Ve son mola ve benzin ikmali için durduğumuz istasyonda tüm motorcu arkadaşların resimleri.

p72901110qr.jpg


p72901129oe.jpg


Başka bir gezimizde görüşene kadar hoşçakalın.

Görüşmek üzere.
 
Katılım
20 Mar 2006
Mesajlar
379
evvet dostlar bu gezide muhtemelen bi daha aramızda olamayacak GÜRKAN kardeşimiz çok sevdiğim canım kardeşim in tayini çıktı haftaya istanbul yolcusu onun adına seviniyorum ama bizim için çok kıymetli bir kayıp
 
Katılım
13 Eyl 2005
Mesajlar
2,547
Gürkana iyi yolculuklar diliyoruz. Kendisi çok sevdiğimiz bir kardeşimiz. İnşallah İstanbul'da ziyaretine gideriz.
 

GEP

Katılım
26 Şub 2006
Mesajlar
104
abi gene super bi gezi olmus.. baLiklar faLan :mrgreen:

biz gelemedik bu hafta misafirlerimiz vardi..

yusuf abi ben gelemedim ya, resmi cekerken ayarlari bile yapamamissiniz :p

shaka shaka :mrgreen:
 
Katılım
15 Ocak 2006
Mesajlar
126
adanalaı abilerim güzel gezmişsiniz ellerinize makinalarııza sağlık size ev sahipliği yapamadığımız için gurubum adına üzgünüm zaten benim açık lise sınavım vardı boğsağada gitmedim ama valla mahcup olduk :pale:
 
Katılım
24 Nis 2006
Mesajlar
127
sevgili Ç.M.S.K yaşanan hayal kırıklığından dolayı özürdiliyorum en kısa zamanda yapacağımız bir telafi ziyaretiyle kendimi ve grubumu buseferlik hoşkarşılamanızı istiyorum...bizim grupdaki iletişim kopukluğundan kaynakloı bugün için özürler...
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
17 Kas 2005
Mesajlar
205
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yusuf abimiz ve arkadaşları ,
Biz her hafta planlı olarak geziden öncekigün toplantı yapıyoruz, kararlarımızı 20 kişi ile oybirliğiyle alıyoruz herkes fikrini söylüyor ve 1 kişi bile birşeyi istiyorsa bu değerlendirmeye alıyor ve yerine getirmeye çalışıyoruz.
Mersin Grubu olarak ,tüzel kişiliğimiz olmamakla beraber Başkan, Yardımcı , Denetmenler ve Organizasyonları ayarlayan yetkili kişiler var.

Mersin Grubu ile ortak gezi planını , Mersin Grubu adına her kimle irtibata gecerek yaptıysanız o kişi grupla birlikte hareket etmemiş neyazıkki.



grubun başkanı yada boğsak gezisini organize eden ile irtibata geçseydiniz yada irtibata geçtiğiniz kişi durumu mersin grubuna zamanında bildirseydi bizde böyle bir ayıp yapmamış olurduk en azından birlikte gezinin yapılmayacak olduğunu size önceden bildirmiş olurduk yada sizi yalnız bırakmazdık .

Sanırım boğsak planının kararlaşırılmasında en önemli etken grup olarak "eksiksiz" "herkesin" ,elvanlıya gidilmeyeceği kararı alınması ,Elvanlının yakın olmasın ve 2 hafta üstüste aynı yere gidilmeyecek olmasıydı.

aynı yörenin insanlarıyız geleneklerimiz bir , eğer biz boğsak gibi uzağa gitmemiş olsaydık ve gruptan bir kişi ile bile telefonlaşsanız yada irtibata geçeceğiniz kişi durumu gruba bildirse .misafirimiz var dese yalnız bırakmaz en iyi şekilde de evsahipliği yapardık.

Gideceğimiz yeri söylerdik ve eğer gelebilirseniz görüşürdük.

Birbirine bu kadar yakın iki şehirin insanları olarak ben, grubum adına , gerek kendi içimizdeki başına buyrukluk gerekse size yaşattığımız hayal kırıklığı için Mersin Grubu başkanı olarak özür diliyorum.

Davulcu arkadaşın yaptığı Elvanlı tavsiyesini ;santaurasdaki yemeklerden memnun kalmamıs olmanızdan ve Elvanlıyı beğeneceğinizi ummasından kaynaklanan bir iyi niyet gösterisi olarak algılamanızı bekliyoruz.

Birdaha bu tür anlaşmazlıkların yaşanmaması dileğiyle...
 

007

Katılım
24 Mar 2006
Mesajlar
1,000
Yaw çok güzel gezi olmuş İstanbul dan sevgiler saygılar...:rendeer:
 
Katılım
25 Mar 2006
Mesajlar
551
Tebrik ederim. Güzel bir yurt köşesi, güzel insanlar. ve güzel motorlar tabii bunun sonucu çoook güzel bir gezi tekrar kutlarım.
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
1 Haz 2006
Mesajlar
65
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi Bu Kadar Olur Yaaa !!!!!!!!!!!!!!!

bu hafta gelemedik gene çok hoş gezi olmuşşş sizin adınıza sevi,ndim:cat: ama bi okadar da üzüldüm :pr: aranızda olamadığım içinnn darısı gelecek haftalardaki gezilere allah kazasız belasız nasip etsin inşallah.
 
Katılım
4 Ocak 2006
Mesajlar
520
art-niyet' Alıntı:
Yusuf abimiz ve arkadaşları ,
Biz her hafta planlı olarak geziden öncekigün toplantı yapıyoruz, kararlarımızı 20 kişi ile oybirliğiyle alıyoruz herkes fikrini söylüyor ve 1 kişi bile birşeyi istiyorsa bu değerlendirmeye alıyor ve yerine getirmeye çalışıyoruz.
Mersin Grubu olarak ,tüzel kişiliğimiz olmamakla beraber Başkan, Yardımcı , Denetmenler ve Organizasyonları ayarlayan yetkili kişiler var.

Mersin Grubu ile ortak gezi planını , Mersin Grubu adına her kimle irtibata gecerek yaptıysanız o kişi grupla birlikte hareket etmemiş neyazıkki.



grubun başkanı yada boğsak gezisini organize eden ile irtibata geçseydiniz yada irtibata geçtiğiniz kişi durumu mersin grubuna zamanında bildirseydi bizde böyle bir ayıp yapmamış olurduk en azından birlikte gezinin yapılmayacak olduğunu size önceden bildirmiş olurduk yada sizi yalnız bırakmazdık .

Sanırım boğsak planının kararlaşırılmasında en önemli etken grup olarak "eksiksiz" "herkesin" ,elvanlıya gidilmeyeceği kararı alınması ,Elvanlının yakın olmasın ve 2 hafta üstüste aynı yere gidilmeyecek olmasıydı.

aynı yörenin insanlarıyız geleneklerimiz bir , eğer biz boğsak gibi uzağa gitmemiş olsaydık ve gruptan bir kişi ile bile telefonlaşsanız yada irtibata geçeceğiniz kişi durumu gruba bildirse .misafirimiz var dese yalnız bırakmaz en iyi şekilde de evsahipliği yapardık.

Gideceğimiz yeri söylerdik ve eğer gelebilirseniz görüşürdük.

Birbirine bu kadar yakın iki şehirin insanları olarak ben, grubum adına , gerek kendi içimizdeki başına buyrukluk gerekse size yaşattığımız hayal kırıklığı için Mersin Grubu başkanı olarak özür diliyorum.

Davulcu arkadaşın yaptığı Elvanlı tavsiyesini ;santaurasdaki yemeklerden memnun kalmamıs olmanızdan ve Elvanlıyı beğeneceğinizi ummasından kaynaklanan bir iyi niyet gösterisi olarak algılamanızı bekliyoruz.

Birdaha bu tür anlaşmazlıkların yaşanmaması dileğiyle...
Perensipleriniz olabilir kararda vermiş olabilirsiniz ama bu bizi bağlamaz."davulcu"nun yazdıklarını okurmusunuz biz kendi grubumuzla herhafta biryerlere gidiyoruz.tabiri caizzse kimseyede ev sahipliği yapsın diye bir bekkelentimiz ve ihtiyacımız yok.

Bizler gider gezer eglenir döneriz.ama benim bildiğim söz bir yerden çıkar ve kanun gibibir.size iyi egeziler diliyorum.sizlerle proğram yapmayı düşünmüyoruz artık.yolunuz açık olsun mersin mt
 
Katılım
24 May 2006
Mesajlar
7
Süperrrrrrrrr

abiler çok güzel olmuş ama biz gelemedik yawwwwwwwwfffffff:pr:
 
Katılım
15 Haz 2006
Mesajlar
69
Dün benim motorla ilk gezimdi benim için muhteşem oldu.Herşey süperdi çok eğlendim hepinizi seviyorum...........
 
Katılım
13 Eyl 2005
Mesajlar
2,547
@balzeytin bizde seni seviyoruz. Diğer gezilerimizde de seni görmek isteriz.

görüşmek üzere.
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
1 Haz 2006
Mesajlar
65
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya süper bir gezi olmuş.ama biz gelemedik.:pr:
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst