2005 MOTOSİKLET FUAR BULUŞMASI 27 MART PAZAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
25 Mart Pazar Günü , 2005 Motosiklet Fuarına Birlikte Gidiyoruz.
Buluşma yeri: Dolmabahçe Sahili
Saat: 11:00

Kahvaltımızı yaptıktan sonra fuarın altını üstüne getirmek için fuar alanının yolunu tutuyoruz...
Buluşmaya katılanlara fuar bileti verilecektir :bestmt:
(Bilet sayısı 50 kişi başına 1 bilet verilecektir)
Fuar alınına gelecekler ile giriş kat 119 nolu AGV standında görüşürüz.
fuar2005.jpg

Fuar alanı

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Motosiklet tutkunları Lütfi Kırdar'da buluşuyor

Motosikletle tutkunları 24 - 27 Mart tarihleri arasında, Lütfi Kırdar Rumeli Exhibition Center'da yapılacak, 12. İstanbul Uluslararası Motosiklet Fuarı'nda bir araya geliyor. Bu yıl, önceki yıllardan farklı olarak Motosiklet Endüstrisi Derneği'nin (MOTED) düzenleyeceği fuara yerli ve yabancı yaklaşık 250 marka katılacak. Motosiklet firmalarının yanı sıra MOTED ve Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun da (TMF) standlarının da bulunacağı fuarda, MOTED, ziyaretçileri motosiklet kültürü, güvenli motosiklet kullanımı, kazaları önleme gibi konularda bilgilendirecek.

Bu yıl 40 bin kişinin katılması beklenen fuarda, yarış motosikletleri, klasik motosikletler, gezi motosikletleri, kros motosikletler, scooter'lar, mopedler, ATV'ler, aksesuarlar, motosiklet jantları ve lastikleri, kask ve siperlikler, sürücü giysileri, mont, tulum, eldiven, bot, çizme, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri tüm yan ürün ve hizmetleri sergilenecek.

insallah bizde pazar sabahi bes te otobüs kaldiriyor çanakkale merkezden arkadaslarimiz bize de bir çay ismarliyacak kankamiz vardir fuarda bakalim

Tühh yaw ben de Cuma günü gitmeyi planlıyordum, hani kalabalık olmaz rahat rahat dolaşır bakarım diye...
Edirne'deyim gelmişken başka yerlere de uğrayıp akşam döneceğim, ama siz Pazar günü benim yerime de eğlenin :king:

Sevgiler...

Boyle bir sans varken gitmek icin tek bir gun secilmez arkadaslar. Tabiiki tam bir 'motordelisi' iseniz!! Valla, ben 'HERGUN' gitcem :flower: :thumleft: :mrgreen:

ben cumartesi de gidicem... Pazar da beraber gideriz.. inşallah hava da güzel olacak... 2 günde doyamayacağım galiba ama naapalım.. Pazara görüşürüz!

Hergun gitcem, hatta kapandiktan sonrada hergun gitmeye devam edecegim!! Motorumla camdan iceri dalarim eger kapilar kilitli ise :pl: :pl: :pl: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

aman erkut aman diyim.. dalma motorla camdan falan.. yeni hondayla dalarsın.. haftasonu pazar buluşmasına gidicez abimle 2 motor :cherry:

Ben Pazar gelsem bile yaya gelcem maaalesef :farao: Cunku bu Cuma V-Stromumu teslim edip aliciya, yeni Hondami bekleme yoluna koyulacagim. :queen: Ve bu yuzdende buyuk bir ihtimal tam 2 hafta(14 gun, yani 336 saat, veya 20160 dakika) MOTORSUZ KALACAGIM :pale: :salut: AMA fuarda yeni motorumu ilk defa canli gordugumdede kuduracagim! :queen: :joker:

:) üzülme yahu... pazar konuşalım...bizimle gelirsin.. ham ben benim motoru da kullandırırım sana.. chopper da kullanmış olursun.. ama havalar açıyomuş.. sonraki iki hafta geçer mi bilmem :queen:

Yaw, esime bir Honda Today almistim. Hic dayanilmaz gibi olursa onada binerim. Artik son surat 45-50 ile 70kiloluk motorda 90 kilo (bisikletin uzerindeki Sumo gurescisi gibi) giderim tIn tIn!! :cat:

Sagol dostum. Aslinda para olsa, idealim FJR1300. Ama herseyin bir sirasi ver. Insallah onada sira gelecek. Neyse, bulusmaya degilde fuarda kesin ordayim. Size keyifli suruler Dolmabahceden Taksime :bounce:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Pazar günü fuara toplu hallede gidecegiz tabi ki diger gunlerde de fuarda olucaz.
Aksesuar ya da motor alamyı dusunenler son gune bırakmasını tavsiye etmem.
Persembe gunu fuardan bol bol resim cekip siteye ekleyecegiz fuara gidemeye narkadaslarıda dusunmek lazım :cat:

Arkadaşlar,

Her sene olduğu gibi ISTANBUL MOTOSİKLET DERNEĞİ fuarda olacak. Standımız sizin standınızdır..

Görüşmek üzere.

Yolunuz açık, farınız yanık, kaskınız takılı olsun

Hergün gitmeye çalışacağım. Umarım işle ilgili bir sorun çıkmaz. Hep beraber görüşmek üzere. :thumleft:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cumartesi tüm gün oradayım arkadaşlar hatta kesin değil ama pazar da olabilir :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar