T.T.Arif'ten stoppie resimleri (speedrunner a hitaben)

sevgili arkadaşlar speedrunner bikaç gün önce stoppie hakkında bir forum açmıştı. Bende ona hitaben kendi stoppie resimlerimi buraya atıyorum. Umarım beğenirsiniz. :king:
siz benim yazdıklarıma kulak verin. speedrunner in yazdıklarıyla yola çıkmayın, yoksa herzaman tepetaklak gidersiniz. :cherry: :cherry:

12um.jpg

20ql.jpg

32mf.jpg

49pa.jpg

57qz.jpg

62dx.jpg

71vd.jpg

88kd.jpg

94zn.jpg

abi en sondaki resimde öntekrin havası biras inikmiş gibim geldi bana :cherry:

Vaayyyy TT Arif yine yakmisin ortaligi, Avustralyada bile tanidilar seni be!!
Dunya duyacak kardesimi. :cat: :cat:

Arife abiye selamlar vallahi çok güzel çekilmiş resimler süpersin beyaw :flower:

Hiç unutmuyorum ben arkada tek elle stopi yapıyo gene birde benimle konuşuyor bu arada ön teker kaymaya başladı çıyak mıyak ama hiç bozuntuya vermek varmı yok freni bıraktığı gibi gene düm düz devam tabi.. :thumleft: kısmet olurda gene alanyalara geliriz inşallah abi beee...

süper walla havalar açılıyo inşallah bir gün abimizin yanına gidicez haftasonu

selamlar hehehe resimler az uçuk gibi demi :p

murat_by beğenip hoşuna gitti demek ama sen deneme ha sakın :cherry:

FreeWind en sondaki resimde farkındaysan 2 kişi ile yapıyorum stoppie yi
buyüzden ön tekerin az çökmesi normal dir :bounce:

sevgili karacoban sayende avustralyada sahiden bayağı duyulmuş oldum hatta geçen hafta oradaki türk gazetelerinde bile çıktım çok gururlandım çok öpüldün gıdından hehehe :king:

YoL_GezeR selamlar resimleri beğendiğine sevindim sağolasın. :)

koçum leto tabi gene beklerim tatile alanyaya hemde yeni alacağın motorunla gene yeni hareket ve figürlere devam ederiz sen arkamda ol banada güven gerisi kolay hehehe. :cat:

powerbyaydin sahiden bir gün kararlaştırın ateşle alın antalya tarafındaki motsiklet net tayfasını inin benim oraya alanyaya şöyle güzel kaynaşalım dediğin gibi havalarda düzeliyor ama şu fuar bi bitsin ok.mi. :cat:
mvc715f3wm.jpg

gerçekten süper arif abi geçen yaz sonu seat cup a geldin ama sadece izlemekle kaldık bu yazda gelirsen inşallah tanışırız tabi gelmeyi düşünüyorsan, :cherry: bu hareketleri canlı izlemekte pek güzel ouyor (sevenlere duyurulur) :king:

Heyyyt moruk ne dagitiyon buralari bakayim sen ... :bounce: :cherry:
Anlatsana ben alanyada arkanda giderken ellerim o sicakta terden tanktan kayinca stoppie yaparken seni arkadan az kaldi tanka oturturacaktim.. :queen: :flower:
Arif demek sen buralarda takiliyon hee...Ama durmadan kulaklarim kizariyor sen beni citlatiyormussun karacoban Ahmet kardeslen....
Haaa almanyaya gelecektin ne oldu ..Burada bulusma 15.05 tarihinde yapilacak ..Ayarla arif elindeyse........ :cat:

supper resimler ve tabiiiki isin ehli turkiyede kim diye sorulsa herkez Tek Teker ARİF der bu bir gercek!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar