fuarda honda shadow 750 için kapora verdim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
--------------------------------------------------------------------------------
kaporayı verdim 500 milyon eski tl ...artık ne olursa indiri mi ,jest mi katlanacaz.yoksada 1.5 milyar borç alcam .biraderden...yeterki sina baba fazla bekletmesin 15 nisana kadar versin 20 sinde çınarcık gezisine gidecem inşallllahhhh..motortürk ekibiyle .iki tekerleri beklerim.herkese bol para .ve kazasız mutlu gezintiler...

taa 10 martda verdim 8 kişi var önümde ,3 tane de bordo renk için arkadaş var :silent:

premetheus baba,yamaha neden pahalı hondadan ,hava sogutmalı olmasına rağmen...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
chopy, şimdiden hayırlı olsun

chopy' Alıntı:
premetheus baba,yamaha neden pahalı hondadan ,hava sogutmalı olmasına rağmen...

Tam bilemiyeceğim ama şöyle sıralayabiliriz;
- Teknik özellikleri ve kullnılan malzemeler daha pahalı olabilir (diğer arkadaşlar daha iyi bilirler bunu);
- Üretildiği ülke faktörü çok önemli. Örneğin Honda Twister Brezilya üretimi idi ve fiyatı 5600 YTL idi, sonra aynı tipte CBF 250 diye bi motor getirdiler. Yanılmıyorsam Avrupa üretimi bir motor ve bu yüzden daha pahalı. Çünkü işçilik pahalı.
- Şirket adına ve reklamlarına güvenerek kar payını yüksek tutmak istiyor olabilir. Örneğin Rossi iyi bir reklam :cherry:

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Bana 250 CClik bir cruiser ayırında ne alırsanız alın. :) Şaka bir yana da ben de almayı düşünüyorum bu kaparo olayını nasıl ve nereye veriyorsunuz.

Ben alıyorum kaporaları :pl: :cherry:

Şaka bir yana motor daha fuara gelmeden, yani fuar fiyatı belli olmadan nasıl alıyorlar ben de anlamadım..

Hayırlı ollsun arkadaşım...
İnvent sen daha çok furacan kafanı tufarlara.... Hele ben bi alayım aleti fura fura kıracan dufarları.. :geek:

hayırlı olsun choppy.. motoru alacağın günü söyle de sina abinin ordan geçersek bi çay içip senin motoru ıslatalım..

leblebi gibi satılıyo walla.Kimseye pahallı gelmiyormu bu meret?
Ayrıca hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar