" Eyüp sultan " da buluşalım 25/06/06. pazar

" Eyüp sultan " da buluştuk 25/06/06. pazar

görülen lüzum üzerine silinmiştir....akalte

Evet Abi,

Güzel olur hemde Evimin dibinde sayilir....Zaten imaji Bozmustuk düzelirmi acaba!!! Insallah diyelim yaz Dost Darki da yaz Beraber geliriz ama ancak Aksam katilabiliriz Tamer Abi.....

zaten sekizbuçukta rahat ve huzurun insanın içine sindiği güzel muhabbetlere açık bir yer tarihi bir ortamda geçecek bir kaç saat.
hepimizi haftaya daha sağlam hazırlar kanaatideyim.

hemen yakınında kitap fuarı ve feshanedede ismekin sergiisi gezilecek yerler

ayrıca Eyyüp el ensari hazretlerinin kabrini ziyarette edebiliriz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oh be arada böyle değişik mekanlar yapın..
eyüp,sultanahmet,beşiktaş,ortaköy gibimesela...
iyi eğlenceler dilerim gelemezsem:)

Peril' Alıntı:
oh be arada böyle değişik mekanlar yapın..
eyüp,sultanahmet,beşiktaş,ortaköy gibimesela...
iyi eğlenceler dilerim gelemezsem:)

Cigdem hep ekion zaten bu aralar, yoklama yaptim yoktun dünnnnn.....:rendeer:

vallamuzocum ekme durumları değil d ekarışık biraz.vakit bulabilirsem katılacağım.dün malibu partisindeydim şirketten arkadaşlarla.ordada da fena koptuk aam bunu telafi ederim ben sen merak etme:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
20:30 biraz geç gibi
Ney'i hiç sevmem
Kitap fuarına geçen pazar baktım, daha çok küçük bir stand denebilir!..

ama...

Eyüp Sultan'da çay içmek başkadır. Bunu MT grubuyla beraber yapmak bambaşkadır.
Eyyüb el-Ensari'ye selam göndermek isteyen varsa bana iletsin. Pazar günü inşallah ordayım. Yazıver abicim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaz abi benide yaz +1 şeklinde birazda uhrevi olalım kısmese ordayız güzel tanışıklıklar adına

akalteke abii, pazar günü silivriden dönüyor olucagiz size ugramak isteriz cayini iceriz :) , beni de ekle (+1) !

Forumdan Uzaklaştırıldı
Pazar günü Eyüp ' te sabah namazı ve kahvaltı ardından Saray, Vize Castro gezisi akşam tekrar Eyüp. Vallahi süper.Eğer arzu eden olursa sabah namazında Eyüp camiinde kuran ziyafeti olacak bilginize.

intercom' Alıntı:
akalteke abii, pazar günü silivriden dönüyor olucagiz size ugramak isteriz cayini iceriz :) , beni de ekle (+1) !

Tamer Abi,

Bu Intercomu +1 Ekleme Noela diye yaz kizin Nicki var Levent niye +1 olsun dimi ama????:queen:

yaw su gunu degıstırsek cumartesı yapsak olmazmı :)

akalteke abicim beni de yaz...gelmekten onur duyarım, sizlerle de tanışmış olurum...saygılar :rendeer:

GeCe__' Alıntı:
yaw su gunu degıstırsek cumartesı yapsak olmazmı :)

Hani şööle son anda insan bir nefeslik huzur arar olmadık bir zaman diliminde işte öyle bir zaman dilimi aradık. hesap yapmadık zaten kimse kendini zorlamasın istedik. Bir haftanın tam bittiği birininde başladığı saatlerde elektriksiz bir ortam olsun böyle olsun bizim olsun zaman.

Kumburgaz'a gitmezsem gelmeye çalışırım. Listeye eklemeyin, yoklamada eksik çıkmayayım, fazla olayım :)

akalteke' Alıntı:
Eyüp sultanın sade ve nezih mekanlarından biri olan caferağa medresesinde çay içmeye beklerim. Ney sesinin huzur veren ortamında Günün yorgunluğunu atmak ve muhabbet etmek için buyrun
Hem daha detaylı tanışmak hemde bizim etkinliklerde önceliğimizin içki değil muhabbet olduğunu göstermek için...
yer burası

saat:20:00 da

Kardeşim, ince düşünülmüş davetine ben de icabet etmeyi isterdim.

Ancak, bildiğin gibi, aynı gün "ehliyetli" arkadaşlarla Kerpe'ye gideceğiz, kısmetse....

:(

Arkadaslar sureklı zıyaretıne gıttıgım bır mekan... Cok guzel ve hos bır teklıf..

Ancak bunu Kerpe gezısının oldugu gun yapmasak daha guzel olmaz mı? Yanı 350 km yol ustune aksam eyube uzanmak hele karsıda oturanlar ıcın cok zor olacak..

gelemeyecegım ve gelemeyecegıme cok uzulecegım...Ama bır sabah ya da cuma namazı organızasyonu yapılırsa gelmeye calısırım...
çıkışta pierre loti de bir çay içersiniz:)

Selamlar..

NOT: Aynı konsept ıcınde :

1-Suleymanıye de Bır aksam hasbahce(ısım yanlıs olabılır daruzzıyafenın yanı asagı ınılen bahce) de toplanabılırız. Nargıle ıcerız sohbet ederız..Mekan sahıplerıyle muhabbetım var kolaylık saglarlar her konuda..

2-Sultanahmette kadınlar hamamında toplanabılıız.. ben orayı da cok severım..

3-Anemas zındanları (Yıne balat cıvarı) restorasyonu bıtmısse degerlendırebılırız..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar