- Konu Yazar
Evet arkadaslar bugunku sorunumuz motorun gereginden fazla benzin yakması hatta icmesi:queen: Motorun gitmeme sorunu vardı.Onunla ilgili biseyler olusmaya basladı kafamda:silent: Benim bildigim karburatorde gereginden fazla benzin olması motoru bogar ve dogal olarak performansta bi dusus olur,fazla benzin yakar..Yanlıs mıyım?Ben bugun bisey farkettim.Motorla bi sokaktan gecerken aniden cok gusel bi sekilde sanki hic sorun yokmus gibi hızlanmaya basladı.Bu bana arasıra denk geliyordu ama hep benzin bitme noktasına geldiginde...Ne zaman boyle hızlanmaya baslasa bil ki benzin bitiyo ve cok kısa bi zaman icinde stop edecek
Benim tahminimce bu durumlarda karburatorde depolanmıs ufak miktarda benzin oldugu ve asırı bi benzin akımı olmadıgı icin motor bogulmadan duzgun bi sekilde bu benzini yakıyor buda performans artısına sebep oluyor.Bana katılıyorsanız veya baska dusunceleriniz varsa bi zahmet yazın.Cevapları aldıktan sonra tamirciye gotumeyi dusunuyorum zaten.He arkadaslar unutmadan...benim motorun egzost fiyatları ne kadardır bunuda paylasırsanız sevinirim (150cc-scooter)Simdiden tesekkurler!!!