[MT İstanbul] ***RESİMLER*** 21 Haziran 2006 / Galata Der Saadet.2

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet ya habriden bu ne hız :) ben de çektim ama ne zaman görürsünüz allah bilir :queen:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Khutuck' Alıntı:
Abi helal olsun bu ne hız :)

ohoo siz buna hız mı diyorsunuz.
ben dönüşte kadıköyde durup bir sosisli bile götürdüm yıldırım büfeden...
ama şunu söylemeden de edemiicem.ben ilkokuldan beri yıldırımdan bişeyler yerim,hani kadıköy sirkeci vapur iskelesinin karşısındaki en eski büfe.tamam çok temiz bir yer olmadığını biliyorum, yiyenleriniz varsa bilir.ama yıldırım büfe en eskilerinden biridir ve orda bişeyler yemek keyiflidir.
ancak bugunden sonra pek bişey yiyeceğimi sanmıyorum orda.neden derseniz ben sosislimi götürürken elemanlarda tostları hazırlıyorlardı.biri ekmek kesiyor, diğeri içine kaşar koyuyordu.ekmek kesen kestiği somunu öbür elemanın önüne koydu.o sırada somun dengesini kaybedip yere düştü.bizim eleman aldı onu, bakıyorum bende o arada napacak diye, kenara koydu.başka bir sonun aldı kesti.sonra hooop aldı bizim yere düşen somunu verdi ve devam etti.aradan 1 2 dakka zaman geçti ya, bir de bunu yapan hani genç,seyrek kumral saçlı oranın en eski elemanlarından biri var işte o.yani bu kadar da olmaz dedim.bir burası kalmıştı eskilerden iyi olan büfe diyordum, hiç yakıştıramadım yıldırım büfeye doğrusu.
neyse çok sevmeme rağmen artık yıldırım büfeden :farao: bir şey yiyeceğimi sanmıyorum.
dönüşte başımdan geçen ve bilmenizi istediğim bu küçük anımı da anlatmış oldum böylece...

walla süper yaaa adamlar daha eğleniyodur muhtemelen:) bizde erken kaçtık ama luxor süpersin gerçekten yaa... ellerine sağlık

::haapppy: cok guzel bır aksamdı::haapppy: :flower:
katılamayan arkadasların cok şey
kaçırdığını düşünüyorum

süper eğlendik ben sansür koymakla uğraşamiyacağım için hiç götürmedim fotoğraf makinemi biz eğlendik eğlendik eğlendik nokta

gelen herkese teşekkürler

abi istanbul MT nin hızına yetişmek ne mümkün...:cherry:
gece sizlerden dolayı çoookkk güzeldi ..
iyiki varsınız...:cat:
offfyyaaa haftaya çarşamba gelirmi şinciiiiii...:silent: :pr:

luxor abi naaptın yaa koymıcaktık foto falan, ama sansürler de iii olmus eline saalık!:cat: herkese gunaydın.........:rendeer:

cok güzel bi aksamdi arkadaslar herkese tesekkür ediyorum gelmeyenler gercekten cok sey kacirdilar . . .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
e vedatçım beklemeyin çarşambayı gelemeyenler içinde haftasonu yapalım bişiler belki bana ağva yolları görünür ama siz genede yapın derim:)
güzel eğlenmişiniz bidahakinde çıkarırım acısını ben:)

geceyi düzenleyen ,gelen , hoplayan zıplayan herkese çok teşekkürler :rendeer:

luxor ellerine sağlık güzel olmuş:cherry:

Peril' Alıntı:
e vedatçım beklemeyin çarşambayı gelemeyenler içinde haftasonu yapalım bişiler belki bana ağva yolları görünür ama siz genede yapın derim:)
güzel eğlenmişiniz bidahakinde çıkarırım acısını ben:)
barış kardeşimiz cuma ve cumartesi akşamıda aynı yerde çalıyor çiğdem:)

Herkese Günaydınlar Arkadaşlar. Çok güzel bir geceydi Ne eğlendik beee.
Başta Muzo ve Soner Arkadaşım olmak üzere Barış ve Arkadaşına sonsuz teşekkürler bize böyle güzel bir gece yaşattıkları için kendilerini saygıyla selamlıyorum.::thanks:

ozaman bu işi bi cuma yapalım yada ctsi daha iyi olur erken kalkıyoruz yaw işe gidecez diye

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese günaydın çok keyifli bir geceninin ardından mekandan en son çıkmanın haklı gururunu yaşıyorum gece 2 buçuk gibi dostdark la mekanın ışıkları kapatıldıgı halde oturduk 3 gibi kapattık dükkanı dostdark nerelerdesin bu arada zaten burda olsaydın şaşardım nooolmuşuz yaw akşam öyle beynim patlıyo valla ben kıvrılıp bi yere yatıyorum hadi iyi geceler
muhabetini bizden esirgemeyen vedata aslıya dostdarka kelsinusa ashese kütüge:mrgreen: albatrosa ferniye bizi unutup giden bakırköy gurubuna ulusal artçımıza ve daha ismini hatırlayamadıgım (nasıl hatırlıyım bu kafayla gene iyi bu kadarı aklımda kalmış) bütün arkadaşlara teşekkürler.:rendeer:
resimleri kimse sormasın makina evde kalmış akşama kadar sabredin
herkese iyi çalışmalar.................

Super Moderator
vedat kaya' Alıntı:
abi istanbul MT nin hızına yetişmek ne mümkün...:cherry:
gece sizlerden dolayı çoookkk güzeldi ..
iyiki varsınız...:cat:
offfyyaaa haftaya çarşamba gelirmi şinciiiiii...:silent: :pr:
anaaaaaa haftaya çarşambada mı war lem :silent:
dün gece için düzenliyen ve katılımcı arkadaşlara teşekkürler:rendeer:
ben içeri girince yapılan tezaruhat ve alkışlar için hepinize teşekkürler elleriniz dert görmesin sağolun:rendeer:
alongg dün akşam atıp tutuyodun resimleri en önce bven koyarım die hadi bakimm hemen yüklede görelim nasıl çıkmışız:queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar