MotoGP (Turkiye Ayağı) Tehlikeye Girdi !

Aptalca işler bunlar. İlla başbakan-bakan veya işadamları mı devreye girmeli? Kimse kendi başına bir şey beceremez mi bu ülkede ya :pr:

Haber : "18 Haziran 2005" tarihli POSTA gazetesinden alıntıdır...

oyleyse 1 yıldan fazla olmuş tehlike fln da olmadıgına gore ne alaka şimdi bu başlık? anlamadım valla

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Gabe' Alıntı:
Haber : "18 Haziran 2005" tarihli POSTA gazetesinden alıntıdır...

oyleyse 1 yıldan fazla olmuş tehlike fln da olmadıgına gore ne alaka şimdi bu başlık? anlamadım valla

Bu gazetenin 2005 yılına ait olamsı imkanı yok, çünkü "2006 da yarış düzenledik ama belki 2007 yılında başaramayız" demiş.

tipik türk ilerigörüş eksikliği. 2 motogp, 2 f1 yarışı yapıldı diye hemen pist kıymete bindi, söğüşle söğüşleyebildiğin kadar. motogp veya f1 organizasyonu istanbul'u kaybederse hiç bir yara almaz, ama tersi olursa hem o 1 milyon doları isteyen kaybeder, hem de ülke kaybeder. dünyada bir sürü pist var, f1 için ülkeler sıraya girmiş. bizimkiler hemen kısa vadeli düşünüp kirayı yükseltiyorlar. yakında 50 yıllık avrupa pistleri kadar kira isterlerse şaşırmayacağım. :pr:

ilk günden beri ne zaman türklüğümüzü gösterecez diye bekliyordum.Ancak 2 sene beklemem gerekiyormuş.Olur böyle şeyler.

celallen memek gerek... MotoGP ve F1 bu miktarları görünce bu org.türkiyeden çekeriz der ve bizimiler de paşa paşa fiyatı düşürür.. anki pist altın kaplama kardeşimmm... hep bunlar unakıtanın başının altından çıkıyordur...:farao:

1 milyon dolar isteyeceklerine açık alanları çimlendirsinler önce. geçen sene istanbul gp'den önce arayıp çim durumunu sorduğumuzda çimlendirmenin yapıldığını söylemişlerdi. yarışa gittiğimizde çimlendirmenin hakikaten yapıldığını gördük. ama çimler toprak üstüne ulaşamamıştı henüz. ondan sonra çim gören oldu mu bilmiyorum. benim gidip görme fırsatım olmadı.

F1 para veriyor mu sanıyorsunuz :cherry: Formula 1 İstanbul'da yarış düzenlemek için 6 milyon dolar para alıyor :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar