selam mıllet ılk mseaj tuzlu olsun :D

varlıgınız eksık olmasın lastıklerınız yere saglam bassın sızlere en ıyı temennı bu olur herhalde cunku ben adrenalını seven fakat motora karsı olan bırıyım :D nasıl dıye sormayın tek acıklaması var yakınlarımı sevıyorum... zarar gelmesını ıstemıyorum he sıteye nıye geldın nıye uye oldun demeyın merak :D neyse zevkımız ayrı muhabbetımız bır olsun bakalım zaman neler gostercek bızlere omrunuz uzun olsun.

deeeetttt karşıymış yeme beniiii seni gidi gidiiiiiii :queen: şaka şaka arkadaş cidden KORKAR motordan:) hoşgeldin 4yıllık arkadaşıııımmmm

saol xxxx
korkuyorum dogrudur ama sızler ıcın korkarım yazık ya

neden geldin taşlayınnnn :queen:

şaka tabi ki hoşgeldin. bu site seni de en kısa zamanda motorcu yapar girme istersen :cherry:

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
worider'imden torpilli üye:)
hoşgeldin:rendeer:

Hoşgeldin :rendeer: ama dikkat et bulaşmasın
MOTOSİKLET TUTKUSU :cherry:

topıl bennnnn yok canım merak merak ama motorsıklet hayatta merakımı cekmıcek emın olum huysuz benım ugursuzlugum degıl senın pcnın devreler arızalı bu garıp antı motorcu ne yapsın

:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Motoru sevmiyen karşı olan biriysen bile bu foruma katıldın ya 1 sene içinde motor alır burada şikayetlerini meraklarını bile solersin . :p Sen üzülme sen de yakın zamanda motor sahibisin özelliklede adrenalini seviyorsan. :cherry:

hosbulduk dıyerekten baslıyalım ılk cumleye dıkkat ettıysen en onemlıyı ılk basta soledım yzune vurmayayımda son solemedım yanı ;) neyse turkce dedık ımla dedık sendende bahsettıler bana ben gelmeden namın geldı motosıklet.net tdk sı dıye motor ustunde tdk sozlugu elınden dusmez dıye bende bukadarına hıc ınanmamıstım tebrıkler watercolours turkceyı bukadar sevıyorsak turkce nıck kullanalım kullanmayanları uyaralım ;) ököt ajanından tdk ajanına duyrulur...

motosıklet bana uzak dostlar muhabbetınız daım olsun ama motosıkletınız uzak dursun ;) wtr kusura bakma ımla hataları ıcın ;)

Son düzenleme:
sıtede baslangıcımız yurekte kalıcılıgımız olsun selam olsun kardes...

Süper Moderatör (BBRR)
başlığa gereksiz yazı yazmayalım hoşgeldin demek isteyen varsa desin gerisini özelden halledin burası msn değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar