18 Haziran Karaburun gezisi ve Balıklıova Faciası :)

Her şey dün akşam başladı. Bir anda karar vermiştim bu çılgınlığı yapmaya. Evet sabah erkenden kalkacaktım ve verecektim kendimi yollara... Gece geç saatlere kadar haritalara baktım (hatta kendime bir tane çizdim bile) internette bulabildiğim bütün resimlere bakarak bugünü hayal ettim ve bu sabah ( tabi geç kalktım:) ) yola koyuldum. Amacım karaburun yarımadasını boydan boya gezmekti. İlk durağım Ildırı oldu. Bu şirin sahil kasabasında ıspanaklı gözleme ile kahvaltımı yaptıktan sonra Küçükbahçe tarafına doğru devam ettim. Bu yol Karaburun yarımadasının batı sahil şeridi oluyor. Her virajı döndüğünde muhteşem koylar birbiri ardına kucak açıyor insana. Yarımadanın en kuzey kısmına yani Karaburunun burnuna :) kadar ağır ağır manzarayı seyrederek ilerledim. Yol bazı yerlerde çok bozuktu. Kimi zaman yol kenarındaki mucurlar kimi zaman çukurlar kimi zamansa yolun darlığı zorluk çıkarsa da bunlarla mücadele etmenin verdiği keyif ve iki tekerin verdiği özgürlük duygusuyla yarımadanın en kuzeyine kadar gittim. Bu arada Salman diye bir köyden geçtim. Burası çok ilginç bir yerdi. Köy terkedilmiş gibi duruyordu. Daha önce hiçbir yerde görmediğim üstüste dizilmiş taşlardan yapılmış evler vardı. Buradan birkaç kilometre sonra aradığımı bulmuştum. Denizle öpüşen sarp kayalıklar... Sanki insan eli değmemiş gibi doğal, bakir bir koy... Hemen bir çalının arkasına çektim motoru ve dalış takımlarımı çıkardım bir kaplumbağa edası ile sırtımda taşıdığım çantamdan:) Evet, tahmin ettiğim gibi suyun altı her tür balıkla doluydu. Motorla çıktığım ilk maceramda ilk balığımı da burada vurdum zıpkınla :) Bir kaç saatimi burada harcadım hiç düşünmeden. Oysa daha öyle çok yer vardı ki gidilecek... Kendime geldiğimde yola çıkmak gerek artık dedim ve tekrar koyuldum yola. Karaburunda ve Mordoğanda kısa bir tur atıp devam ettim güneye doğru. Maceramın ikinci ve hem kötü hem de güzel olan kısmı burada başlıyor... Artık eve dönüş psikolojisine girdiğim için midir, virajları hızlı dönmekten zevk alışımdan mıdır bilmem :) sanırım biraz dikkatsiz kullanmaya başlamışım. İlk kazamı Balıkovada yaptım. Park yerinden yola çıkmakta olan bir araca burnundan tosladım :) Benim hatam gereğinden hızlı gidiyor olmamdı. Çarptığım aracın hatası ise benim geldiğimi görmeyip yola çıkmasıydı. Herneyse, Olay şöyle gerçekleşti: Tam balıklıovanın merkezine girmiştim, bir anda yola çıkmakta olan aracı gördüm. Yolun sol tarafından çıkıyordu. Ani bir fren ve hafif gidonu sağa kırış... Bir de üstüne yolun ıslak oluşunu ekleyin... Yan yattım kaya kaya vurdum kafesin ön tamponuna :) Bana birşey olmadı. Sadece tırnağımın biri kanadı biraz. Motorda da önemli bir hasar olmadı. Hemen kalkıp yola koyulma düşüncesi içindeyken bir anda insanlar sardı etrafımı. www.motosiklet.net izmir tayfasıyla böyle tanışmış oldum:) Sen kalk bir günde 300 küsür kilometre yol git, MT İzmir'in önünden geçerken kaza yap! İşin güzel yanı da bu oldu işte. Arkadaşlar hepinize buradan tekrar teşekkür ediyorum. Kaza yapan dikkatsiz velet muamelesi görmeyi beklerken, sizin ilginiz sayesinde kendimi gerçekten çok iyi hissettim orada. Mt İzmir ekibinin ikram ettiği çayı içtikten sonra yarım saat kadar grupla birlikte sürdüm motorumu. Onlar mola için durduğunda vedalaşıp ayrıldık, ben yoluma devam ettim. Yolun geri kalanında anlatmaya değer bir şey yok. Urla-Güzlebahçe-Balçova-Otoban üzereinden Gaziemir... Doğayla içiçe, daracık yollarda keskin virajlarla maceram burada son buluyor.
Sevgiler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işte bir olay nelere yol acıyor değilmi. kader denılen bu olsa gerek bıze eslik ettiğin yolda en önde gıderek sızı 40-50 nın uzerıne cıkartmadıgım ıcın kusura bakmayasın artık:cherry: (kimse kusura bakmasın kamyonu o vırajlı yolda gecmek bana zor geldı naaapimm ama acemiyiz.)

bu arada cay ıctıkte senden cay parasını almamısız hatırlattıgın ıyı oldu. ilk toplantıya gelişinde ödersin artık bak unutturma gazıemıre gelıp sokaklarda kendını arattırma bana :cherry:

herneyse sana yenıden cok cok gecmış olsun. umarım bırdaha böyle üzücü bir olay yasamazsın.

kendine ii bak. :rendeer: :cat:

Göker kardeşim öncelikle geçmiş olsun,ucuz atlatmışsın.
Yaklaşık 25 senedir her bulduğum fırsatta o anlattığın yerlere giden fanatik bir İzmirli olarak İstanbul'da yaşamak zorunda olmak işkenceden farksız.İzmir'de yaşamanın kıymetini bil ve tadını çıkart derim.Balıklıova'da Garibin yeri'nde balık yiyip garibe de bir kahkaha attırsaydın(duydun mu hiç bilmiyorum)bütün moralini bir anda düzeltirdin.ŞAka bir yana her zaman dikkatli olmak lazım küçücük bir dikkatsizlik çok pahalıya mal olabilir.

Asfalt yüzü görmeden ,kazasız ,keyifli sürüşler.....Sevgiyle Kal...

dostum çok geçmiş olsun :rendeer: bu gün ben de mt izmirleydim fakat aralarından biraz erken ayrıldım dediğin yerlerden ben de çok süratli geçtim :cat: fakat o kadar sürat te bişey olmadı manzaraya karşı resim çekilmek isterken motor yan sehpada sola yattı rüzgardan:pr: sol taraf çizildi kader işte bir tane bile çizik yoktu motorum da ama artık var allah hepimizi büyük kazalardan korusun:rendeer:

Hemen kalkıp yola koyulma düşüncesi içindeyken bir anda insanlar sardı etrafımı. www.motosiklet.net izmir tayfasıyla böyle tanışmış oldum Sen kalk bir günde 300 küsür kilometre yol git, MT İzmir'in önünden geçerken kaza yap! İşin güzel yanı da bu oldu işte. Arkadaşlar hepinize buradan tekrar teşekkür ediyorum. Kaza yapan dikkatsiz velet muamelesi görmeyi beklerken, sizin ilginiz sayesinde kendimi gerçekten çok iyi hissettim orada.

aramıza hoşgeldin dostum :)

Balıklıova'da Garibin yeri'nde balık yiyip garibe de bir kahkaha attırsaydın(duydun mu hiç bilmiyorum)bütün moralini bir anda düzeltirdin.

hocam olay tam olarak garibin yerinin önünde oldu zaten,ama biz o mekanda değildik,en kısa zamanda kahkahasını dinlemeye gideceğim,çok merak ettim:cherry:

hos geldın bole kucuk bır kazanın bole guzel bır arkadaslıkla sonuclanması sevındırıcı gecmıs olsun ve hos geldın tekrardan :rendeer:

Sevgili Göker,
Tanışmamız pek alışıldık şekilde olmamasına rağmen,
biz de seninle tanışmaktan memnun olduk.:rendeer:
Toplantılarda görüşürüz.:cat:
Marko.:bounce:

Gaziemir mi dedi birileri ? ? ?:silent:
Gaziemirde oturan MT izmir ekibi büyüyo galiba.karşıyaka kıskanmasın sonra :mrgreen:
Bu arada aramıza yeni katılan Göker
sana hem geçmiş olsun,hem de hoşgeldinnnnnn

Hepiniz sağolun arkadaşlar. Ben de sizleri tanımaktan ( ya da tanıyacak olmaktan mı desek :p ) çok mutluyum. İlk fırsatta toplantıya da katılacağım. Şu anda öyle merak ediyorum ki hangi nick kime ait diye... :) Yüzleriniz aklımda ama isimlerinizi sormadığımı çok geç farkettim ve şimdi kendime bu yüzden çok kızıyorum. Neyse, sağlık olsun. İlk toplantıda görüşmek dileğiyle...
sevgiler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar