yamaha ybr eksoz , direksiyon kilidi , siyah renk

MRB arkdaşlar foruma ynei üyeyim.yamaha ybr 125 almayı düşünüyorum kısmetse 30 haziranda renk secimini ilk olarak siyah yaptım ancak görüşalışverişi yaptığım ybr sahibi büyüklerim siyahi yerine gri rengi önerdiler cabuk solar ciizk gösterir motoru kısa zamanda eski gösterir dediler sizinde bu konuda görüşleriniz beni mutlu edecektir. birde şu eksoz konusu ybr ye takabileceğim eksozlardan önerirsniz seviiniyrim cok acemiyim bu konuda tşk ederim şimdiden önerileriniz için izmirden sevgilerle...

hmm unutmadan direksiyon kilidi mevcut değil sanırım ybr de ancak takabilirmiyim? güvenlik acısından katkısı ne olur?

Son düzenleme:
acik renkler günesten fazla etkilenmez vede kirli göstermez.boyanin en büyük düsmani günes.koruyucu kremler kullanirsan acik koyu farketmez.gördügüm ve bildigim kadariyla sicak ülkelerde acik renkler tercih ediliyor.son sözüm icine sinen boya rengi olsun...

sana bişey söymek istiyorum adam resmen siyah rengi satmak istemiyor siyah renge antalyada 0 bile olsa adam fazla para çekiyor daha doğrusu indirim yapmıyorr bzim arkadaşın var ve antalya gibi sıcak bi şehirde yaşıyoruz hiç bir sorun yok egzoz konusundada sana şunu göstereyim
ads_z.jpg

eksos güzel de markamı yoksa actırmamaı?actırmaysa nerede yaparlar ne kadara mal olur? ilginiz için tşk ederm

eğer motorunu kapalı garaj ya da branda gibi sürekli güneş ışığında maruz bırakmıcaksan boyada solma olmaz egzoz içinde orjinalliğini bozmanı tavsiye etmem ama illa ki yapıcam dersen bence açtırmak yerine aksesuarcılardan arabalar için uygun bi egzoz başlığı beğenip herhangi bi egzozcuya monte ettirebilirsin ,bu arada benim bildiğim ybr lerde direksiyon kilidi mevcut ama sen yinede extra kilit ve alarm gibi taçhizatları edinmeye bak bence :wiinkk:

direksiyon kilidi her motorda olduğu gibi ybr dede var :mrgreen:
egsoz içinde orjinalini bozmadan egsoz çıkışına apart egsoz takabilirsin

s30116204sb.jpg

Bence En güzeli Ya Gri yada kırmızı hem kırmızıya modifiye daha güzel oluyo.....

ybr'de egzos yokmu :p

şaka biyana ehliyet varmı? korumalar tamammı eğer tamam değilise önce onları düşün derim.

alacağın motosikletin şimdiden hayırlı olsun kardeşim:cat:

Son düzenleme:
Bende siyah renk düşünüyorum. Tiger egzoz falan almayı düşünüyorum ama zamanla olacak :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar