erkutgurun' Alıntı:
Sadece scooter kullancam diye ehliyet (ne kadar kolay da olsa) almaktan vazgecmeyin arkadaslar. Cok para da tutmuyor ehliyet almak. Nasil olsa bir gun 125cc'den buyuk birsey isteyeceksiniz o zamanda keske zamaninda ehliyet alsaydim diyebilirsiniz. Cunku hemen ehliyet almazsaniz, ileride 2 sene stajer durumunda ehliyet verecekler. Yani ufak bir kagit parcasi gibi birsey verecekler ehliyet yerine. Ve siz 2 sene boyunca 2den fazla hiz limit uyumsuzlugu yada kirmizi isikta gecme gibi olaylar yaparsaniz ehliyet icin sifirdan yeniden basvurmak zorunda kalacaksiniz. Hic vukuavtiniz olmaz ise, ancak 2 sene sonra gercek ehliyet verecekler size. Ki bu yasa cikti cikacak, acele edin. Avrupa birligine girebilmek icin (bu ehliyet olayi dahil) Turkiye her standardini degistirmeye hazir gibi bence. Benden soylemesi... :king:
Peki o zaman arkadaşlar istanbul için şişli -beşiktaş -mecidiyeköy veya gültepe civarında fiyatı uygun ,memnun kalınan veya tanıdık bir yer var mı?Sahi kursta ne öğretiyorlar benim 10 senelik b sınıfı ehliyetim var istanbulda aktif kullanarak yanlış park dışında ceza vermedim

Kendimi başarılı buluyorum

Motorda da böyle olacağını düşünüyorum...
Bir adres gösterebilirseniz yardımcı olursunuz.Teşekkür ederim...