Bugün Babalar Günü...Hadi Bakalım Kutlayın Beni

:p

Anneler gününde kendini paralayanlar neredesiniz...Niye babaların hakkı yenmekte...arkadaş hep böyle ya...Anneler günü oldumu dünya yıkılır...Babalar günü traş...:p

Mete_han abi senin ve tüm babaların Babalar Günü Kutlu olsun. :rendeer: :rendeer: :rendeer:

mete_han, öncelikle hatırlattıgın için senin ve sitedeki diğer tüm babaların, babalar günü kutlu olsun............

ben de az önce aradım babamı...tabi alışılmış bişey degil babalar günü kutlamak..ama anneler günü kadar haklı bi kutlama..sizin de babalar gününüz kutlu olsun.allah sizi cocuklarınıza bagışlasın.ayrıca ailenize de bagışlasın

Hocam Babalar GÜnÜnÜ Kutlar SaĞlik Mutluluk Ve Huzur Dolu Bİr Yil GeÇİrmenİ Temennİ Ederİm

rene

Çoook teşekkürler sağolun var olun.ALLAH sizlerede hayırlı evlatlar versin.Mutlu günler hepimizin olsun.
Mete_han bireder başlık için sizede ayrıca teşekkür ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Seninde ve diyer tüm BABA larında babalar günü kutlu olsun...O şiir benim için yazılmamış abe..:p :queen: :wiinkk:

kendimi ve tüm babaları tebrik ederim.. yine Anneler gününün gölgesinde tatsız bir gün oluyo ama neyse...bunada şükür...:p

babalar günün kutlu olsun mete_han.... ve tabiki tüm babaların... Allah bize de nasip eder inşallah....

mete_han babalar günün kutlu olsun Tüm babalarla beraber (bende bir babayım benimde kutlu olsun):rendeer:

::tutkuy::

Süper Moderatör (BBRR)
babasından ayrı kalanlara ve evladından ayrı olanlara Allah sabır versin ben de her ikiside mevcut en bahtiyar baba benim başka bi tebriğe gerek yok

Peki ya Adaylara ne olacak:) ?

Aralık ortası gibi inşallah...

Galiba gelecek seneyi beklicezzz..

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hepimizin babalar günü kutlu olsun.:rendeer:

babalr günümüz kutlu olsun

mete-han abi babalr günün kutlu olsun.Senin ve tüm babların,tabi benimde.Gerçi ben yeni babayım,benimki 3 aylık:cherry:
Abi istiyorsan toplu bi etkinl
ikte yaapalım sesimizi duyuralım annelere karşı:queen:

mete_han kardeş, senin ve tüm babaların (tabi ikiz babası olarak kendimin de) ve baba adaylarının "Babalar Günü Kutlu Olsun".:rendeer:

Tüm babaların ve baba adaylarının babalar günü kutlu olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar