Motorum ve Ben..Dostluklarımız Sanal Olmasın..ÜYE RESİMLERİ

Arkadaşlar şuna dikkat ettimki site içinde birbirimizi yeni yeni tanımaya çalışıyoruz...yani yeni gelen arkadaşlar ve sitede uzun süredir var olan biz fosiller yeni yeni kaynaşmaya başlıyoruz...gezilere katılamayan çok arkadaş var...özellikle birbirimizi nicklerden tanıyoruz...dostluklar sanal olmasın diye bu topiği açıyorum ve kendinize ait motorunuza ait resimleri koymanızı rica ediyorum...özellikle musty81 akalteke akira water khtucuk ve ismini sayamadığım kendini sitenin bir parçası hisseden arkadaşlar resimlerini vesikalıkda olsa koysunlar bu topiğe...sevgiler...sizden ricam bu topikte geyik ve yorum yapılmaması...sadece fotoları rica ediyorum...motorun ve sen...veya motorun...veya sen...heheh...başka permütasyon kalmadı...:queen: siftahı benden bereketi sizden...

aha bana ait tabu olmuş resimler...

unutmayın dostlar sadece resim...

birde ricam bunu tanışma bölümüne falan sabitlesinler...yani sitemizin üye resimleri topiği yok...varsa silinebilir...herşeyi benmi düşüneceğim yav...:queen: :wiinkk:

Bu satırı'da ben tutayım bari,resimleri bulunca eklerim.ölmeden mezar yeri satın alır gibi oldu.

öylesine bir motorun önünde:)

8fgh75.jpg

çalıştığım yerde kafası güzel bir turist arkadaşla

87985.jpg

estonya konsolosluğunun önü vize için beklerken:queen:

mete sorması ayıp olmazsa yaş kaç senin :rendeer: hocam sanki senin yaşı 28 gibi hatırlıyorum doğrumu:silent:

Allah nazardan saklasın siyah olan benim hyo saygılar...
Tarzı endam meselesi resimler ufaktan olsun bizim olsun az yer kaplasın...

resim büyük oldu sonra küçük bişi bulurum gene :) soldaki ben

buda atım

motorum yok idare edin şimdilik şuracığa sığınayım

buda bennnnnnnnnn

ve buda

tabiki buda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar