e bende aldım, moto

selam millet sonunda hiç aklımda olmayan bir motor aldım kymco ck 125 1750 km de 2005 model kırmızı,ybr alacakken gittik bunu aldık bakalım.yarın sabah ilk işim motorla çalışmalara başlamak.:cherry:yahu bu kymco yu nasıl bilirsiniz?bu şimdi sorulmaz ama, yorumlarınızı fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.hepinize kazasız belasız sürüşler.

hayırlı olsun..moto sohbet kısmında kymcoların sohbet topiği var...güle güle kullan...

scooter pazarının yüzde 65 ine hakim bir marka. için rahat olsun çinli degil motorları kalite. hayırlı olsun güle güle kullan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun kaliteli bi makine.....:cherry:

kalitelidir. ben kullandım. hem ybr125, hem ck125. ck'nın gidonu ybr'ye göre daha az dönüyor, onun için düşük hızlarda manevra kabiliyeti biraz daha az olacaktır. ama ben eğitimde zorlanmadım kymco'yu kontrol etmekte.

Hayırlı olsun kardeş... Motorlara 100.000 km garanti veriyordu sanırım. Mallarına güvenmese bu garantiyi vermez heralde :) Kazasız belasız inşallah...

slm arkadaşlar bende de aynısından var daha 300 km deyim uzun naraştırmalar sonucu bu motoru aldım ve çok memnunum yakıt olayı çok güzel 1 litreyle 40 km yapıyor daha rodajda olduğundan 80 km hızı geçmedim

saolun arkadaşlar şimdi motordan yeni indim.baya güzel ben başak şehirde oturuyorum istanbulda olanlar bilirler yollar müsait boş malum pazar biraz çalışma yaptım.baya hoşuma gitti.:) hepinize keyifli ve kazasız sürüşler diliyorum.

watercolours' Alıntı:
kalitelidir. ben kullandım. hem ybr125, hem ck125. ck'nın gidonu ybr'ye göre daha az dönüyor, onun için düşük hızlarda manevra kabiliyeti biraz daha az olacaktır. ama ben eğitimde zorlanmadım kymco'yu kontrol etmekte.

o eğitimi adventure da mı aldın? onlarda vardı da hem ybr hemde ck, merak ettim :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar