- Konu Yazar
Saat 20:45 gibi Smyrna meydanında trafik ışıklarına yaklaştım kırmızı ışık yanıyordu en sağ şeritte şahin vardı yanında durdum görebileceği kadar yanındaydım hatta ilerisinde benim stoplar yanıyor farlar açık yeşil yandı kalktık sol yandan ayaklığa vites pegine ve benim ayağıma girdi peg ve ayaklık kırıldı bileğimde acı hissedince motoru refleks ile hafif sağa yatırdım ama Allaha şükür düşmedi adam bir hışımla çıktı niye dibime giriyorsun diye sesini kestim yanlız kavga etmeden ne kadar bu hasar dedi ödeyecek bizde kasko ehliyet ve tam koruma varya üstelik apaçık ortada arkadan çarpan o onu boşver kanuna nizama saygılız ya salak gibi Polis çağıralım gelsin dedim hık mık etti bir EN 500 sahibi arkadaş birde arkasından VN800 sahibi abimiz sağolsunlar durdular polisi aradılar herkez o kadar eminki suçlu Şahin neyse polisler geldi ne oldu dediler abi dedim adam en sağ şeritte duruyordu bende yanına girdim hafif ileri çıktım dedim arkadan geldi çarptı.Aynen cevap ehliyetin varmı var abi buyur ruhsat üzerinemi abi buyur kaskın yokmu senin orda abi Polisin yanıtı 8/8 suçlu sensin rapor tutarsak mahkemeye çıkacaksın ceza yiyeceksin şimdi benden abi benim kaskom var hallettir o zaman kardeşim patladım artık delirdim adam arkadan çarpıyor suçlu benim tamam adam en sağdaydı zaten çirkef değilim söyledim yanına girdim diye ama arkadan çarpan her şekilde suçlu değilmi arkadaşlar onu bırakın bize adalet bu kadarmı bumu yani mecbur anlaştık o yoluna ben yoluma iki saat polislere meram anlattım ama umurlarında değil vitesi elle bire aldım 20 km yolu üstelik yokuş o halde geldim motor 1. viteste bağırdıkça ben iyice deli oldum şimdi kırık bir peg ayaklık ve moral sahibiyim bileğimdeki ağrıdan bahsetmiyorum bile bu işin doğrusu nedir suçlu arkadan çarpan değilmi...
Eğer suçlu ben değilsem ki değilim bu benim adalet anlayışımı sorgulamama inancımı yitirmeme neden oluyor...
Eğer suçlu ben değilsem ki değilim bu benim adalet anlayışımı sorgulamama inancımı yitirmeme neden oluyor...