1000rr arka tekerinde yangın var itfayeyi çagırın

adam heralde lastıkcı delımıdır nedır herıf benım ıcım gıttı burda
lastık yakılırda bukadarıda bıraz fazla olmus:cyclopsan

adam parayı dereden topluyo heralde ama izlemesi güzel :cat:

aaa arkadaşım ya sen yanlış ülkenin itfayesini aradın yaa japonyanınkini arayacaktın :queen:

Mahsus taşın üzerine çıkarmış.Çok az mazot dökerseniz çıkan dumandan siz bile korkarsınız.

Arkadaşlar o kadar duman lastikten çıkmıyor tamamen kurnazca bir uygulama adam kapının önünde yapıyor bu işi nedenmi yoğunluğa ve duman rengine bakarsak eğer bizim sahne sanatlarında kullandığımız duman efektinin aynısı kapı altından püskürtülüyorda oyüzden :p

İHTİYAR' Alıntı:
Mahsus taşın üzerine çıkarmış.Çok az mazot dökerseniz çıkan dumandan siz bile korkarsınız.

eywallah hocam.. bende o kadar uzun süre yakmama ragmen nie duman çıkmıyo diyodm.. :cyclopsan oke ilk işim video çekmek... :queen: :queen: :cherry:

önemli degil arkadaşım herzaman bekleriz :) o lasik yakma olayına gelince o konuda hiçbirfikrim yok videoyu buldum buraya linki verdim artık ne döktülerde o zemine okadar duman çıkıyor bilemem ama sonuç olarak adam iyi duman çıkartıyor yaa:queen: :queen:

:queen: ekrana su sepesim geldi ya ağladım 1 ton motor için yazık değilmi ya..biz o yaktığı lastik kırıntılarını alamıyoz adamın yaptığına bak..

amaaan arkadaşım ekrana su felan serpmeye kalkma yaa birde monitör masrafına felan girmeeee :p

ya arkadasLar Bende açmadı :silent: zormu açılıyo ama Ben de hiç açmadı :salut:

-Bir adet mobilet alınır.
-Bir adet belediye sinek ilaçlama aracı bulunur.
-Mobiletin arka tekeri yerden 1-2 cm mesafede kaldırılır, sağ taraftan sabitlenir.
-Kameraman sol tarafa geçirilir.
-Sürücü mobilete biner.
-Belediye aracı duman basar.
-Sürücü gaza basar, mobiletin arka teker patinaj çeker gibi gösterilir.
-Elde edilen video "Mobylette Burnout" adıyla video.google.com'a yüklenir.
-Çeşitli motosiklet forumlarında "lastik yakan mobilet" başlıkları açılır.

adam gösteriyi seviyor ne yapsın..... . ama bu kafayla giderse yakında lastigi yakayım derken cidden bir yangın çıkacak lastikle beraber motoruda yakacak:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar