tüm motorcu arkadaşlarımız okusunlar cok önemli

herkese merabalar başıma gelenleri biliyorsunuz sizler ve kendim için araştırdım ve burada haklarımızı yazıyorum
eğer aldığınız motordan memnun değilseniz bunları yapabilirsiniz

Satın aldığınız mal veya hizmetin ayıplı olduğunu anlamanız durumunda; malın veya hizmetin teslim tarihten itibaren 30 gün içerisinde satıcıya veya sağlayıcıya başvurarak;

• Ödediğiniz bedelin iade edilmesini,

• Malın ayıpsız olanıyla değiştirilmesini,

• Ayıbın neden olduğu değer kaybının bedelden indirimini,

• Ücretsiz olarak tamir edilmesini ,

# - Tazminat isteme

haklarından birisini talep edebilirsiniz.
Satıcı talebinizi yerine getirmekle yükümlüdür.
ayrıca bir arızanın 2 den fazla ve toplam arızanın da 4 den fazla oluşursa paranızı yada motorunuzu yenisi ile değiştirme imkanınız var
servislerde yapmanız gerekenler
*GARANTİ BELGENİZİ VE FATURANIZI KAYBETMEYİN
1-motorunuzun ilk bakımında yağ parası hariç başka para ödemeyin
2-eğer bir arıza söz konusu ise motorunuzu servisinize yaptırdığınıza dair forum alın eğer vermiyosa kendiniz bir kağıda şu tarihte şu parçadan dolayı servise basvurdum diyip servisinizin kaşesini ve imzasını bastırın
3-motorunuz yolda kaldıysa eğer ve servis size 5 km uzakta ise size gelip hizmet vermesi zorunludur
4-eğer servisten habersiz birşey yaparsanız ssakın servise söylemeyin.. örn yağ değişimi-buji vs vs...
5-servisiniz sizi geçiştiriyor ve memnun değilseniz başka yetkili servise gitme imkanınız var
6-servisniz garantiye garantili parçayı sokmam diyorsa motorun firmasına basvurun eğer ordan da cevap alamazsanız tüketici haklarına başvurun
7-eğer servisiniz tamir esnasında motorunuzun dış aksamına zarar verdiyse bunu karşılamak zorundadır eğer yapmam diyorsa firmaya basvurbuz

evet arkadaşlar yazacaklarım bu kadar herkes okusun bilinçli olalım lütfen size izmir tükoder telefonunada vereyim arayıp danısma imkanınız var
TEL : 0232 445 40 75

paylaşım için teşekkürler...:cat: :cat: :cat:

bence zor alırsın geriye parayı.........burası türkiye.....:salut:

mertdg' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler...:cat: :cat: :cat:

bence zor alırsın geriye parayı.........burası türkiye.....:salut:
alırsın arkdaşım alırsın bu tükoder sanayi ve ticaret bakanlığının altında çalışıyor mike mike vermek zorundalar paranı sen yeter ki yukarda yazılanları yap

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
valla alırsında önce seni servis mervis 3 ay sürüklerler sonra yaz biter sende paranı alıp kışın sinemaya akşam yemekerine gidip bitirsin işte olacağı bu :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
halilertan' Alıntı:
valla alırsında önce seni servis mervis 3 ay sürüklerler sonra yaz biter sende paranı alıp kışın sinemaya akşam yemekerine gidip bitirsin işte olacağı bu :queen:
Harbiden doğru soylüyorsun abi Ben zamanında Tükoder Başkanı Rahmetli Mehmet savimle çok görüşüp konuşurdum. Şu anki 2. başkanıda senelerdir görüşüp konuştuğum bir insan ama sana katılıyorum ben bile denesem aylarca surundururler o parada ancak sinama ve cerez parası olur

kardeşler bilinçli insan ve tüketici kitlelerimiz gün geçtikçe çogalıyor....Lütfen kaybettiklerimizden olmayın...

abi hakkını ara veya arama o senin sorunun ben buraya bilinçli olalim diye yazdım geyik yapılsın diye değil :farao:
siz bilmezsiniz cbr 125 ilk cıktığında lastikelrinden dolayı kaza yapanlar motorlarını geri verdi ve 1 hafta içinde 7 adet cbr 125 geri alınıp paraları iade edilmiştir(sadece bir örnektir)

Forumdan Uzaklaştırıldı
bur-k@' Alıntı:
abi hakkını ara veya arama o senin sorunun ben buraya bilinçli olalim diye yazdım geyik yapılsın diye değil :farao:
siz bilmezsiniz cbr 125 ilk cıktığında lastikelrinden dolayı kaza yapanlar motorlarını geri verdi ve 1 hafta içinde 7 adet cbr 125 geri alınıp paraları iade edilmiştir(sadece bir örnektir)
Arkadaşım sitres yapma kimse sana geyik yapmıyo. İyi yaptın sağolasın bizlerle paylaştın ama ben diyorumki keşke senin dediğin gibi olsa ah keşke ama bence o kadar kolay değil. Senin nasıl hakların tükoderin varsa onlarında odaları var. Yani o yazdıklarını yapınca aldığın malı hoşlanmadım veya bozuk diye geri verirsen paranı alamaszsın ancak tamir ettirirsin eyvallah ama öyle geri almazlar o zaman adam ne yapacak malı al 50 -100 km yap geri ver. Bence çok zor

iyi hoş güzelde arıza ikinci ayda çıkmaya başlarsa nolcak ???

eferim burak güzel topic...bilmeyenlere yardımcı olur...siteleride yaz nereye başvurcaklarını falan

NicemaN' Alıntı:
iyi hoş güzelde arıza ikinci ayda çıkmaya başlarsa nolcak ???
niceman arkadaşım tükodere gittiğimde senin yazdıklarını okuttum ve oradaki kişi direk basvuru yapsın dedi ama email ile değil elden dilekce ile

Forumdan Uzaklaştırıldı
paylaşım harika çok sagol.

sahinhakan04' Alıntı:
Arkadaşım sitres yapma kimse sana geyik yapmıyo. İyi yaptın sağolasın bizlerle paylaştın ama ben diyorumki keşke senin dediğin gibi olsa ah keşke ama bence o kadar kolay değil. Senin nasıl hakların tükoderin varsa onlarında odaları var. Yani o yazdıklarını yapınca aldığın malı hoşlanmadım veya bozuk diye geri verirsen paranı alamaszsın ancak tamir ettirirsin eyvallah ama öyle geri almazlar o zaman adam ne yapacak malı al 50 -100 km yap geri ver. Bence çok zor
yokh abi bazı tipler işi hemen geyiğe sarıyor ama hakkımızı arıyalım

Forumdan Uzaklaştırıldı
bur-k@' Alıntı:
yokh abi bazı tipler işi hemen geyiğe sarıyor ama hakkımızı arıyalım
Sana sonuna kadar hak veriyorum. Ama benim bildiğim kadarıyla aldığın bir malda iade sınırı 7 gün. Oda fabrikasyon bir hatadan dolayı. İnşallah bazı devlet büyükleri. Bir şekilde bir kanun falan çıkartırlarda aldığın ürün bozuk çıkarsa 1 kaç ay içinde bile olsa değiştirebilsen. Nereeeede

işallah ama herkes okusun benim ağzım yandı bu yüzden eğer bilinçli olsaydım bunlar gelmezdi basıma:pr:

allahalla sen motoruna servisden habersiz bişey yapcan sonra servise söylemicen yok ya olcak şeymi saçmalık...

bandit07' Alıntı:
allahalla sen motoruna servisden habersiz bişey yapcan sonra servise söylemicen yok ya olcak şeymi saçmalık...
arkadaşım ben olacay bizim tarafından bakıyorum

alalaaaaa
ben servisi arayım adam gelemem desin sonra kendi işimi kendim halledeyim servise niye söyleyeyim
söyleyeimde garantiden yapmam desin deme yok oyle yağma

abi servis gelmek zorunda değilki servis aracı yoksa n olcak gelemez veya servisin kapanma saati war o saatten sonra gelirse motosikleti yapmak zorundada değil yani

paylaşımın ve bilgi aktarımın için teşekkürler çok önemli bir konuyu aktarmışsın.
tüm sitenin okuması gerekli bence ve yazdıklarının tümü doğru ve kanunlarda aynen yeri var ellerine sağlık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar