[MT İstanbul] 18 Haziran Pazar Yeşil Vadi-yakacik Mangal..surekli Formda Muhabbet..

Evet Arkadaşlar.. Bu pazar buluşuyoruz kısmetse.. Programımız şu şekilde:)

1-Saat 10:00 Kartal Tansaşın bahçesişnde buluşma(Sahil Yolundan giderken sol tarafta kalıyor..)
2-Toplanan arkadaşlar malzeme ve mangal için kişi başı 15 YTL verecekler :) Paranın artanıolursa geri iade edilecek:) Bu parayı toplamanın sebebi mangal yerinde kendi malzememizi goturup yıyecek olmamız.. Adamlar bıze Mangal ve catal bıcak vercek biz pişirip yiycez..
3-Saat 11:00 da Yesıl Vadiye hareket...
4-Aksama kadar orda muhabbet vsvs..
5-Aksam 17:00 da http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=15814
topıgınde DOGMA abi ile Buluşma..

Arkadaslar gelecek olanlar hızlı bir şekilde geri dönerse çok iyi olur.. Neticede 5 kişi de olsak programı uyguluycaz ama mangal yerıne yaklasık bır ınsan sayısı soylememız lazım..

Evet Hadı bakalım... Kımler gelıyor???....
1-Ben....TRADER..

ya boyle bı baslık varmıydı yoksa ben mı bunadım
bulamadım o baslıgı bı daha???

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abicim bende diyordumki bu pazar ne yapsam ne yapsam yaz bakalım benide 2 numaraya bari eğlenelim biraz pazar günü :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
pazar bir aksilik olmazsa sizlerleyim

gurolcbr125' Alıntı:
Abicim bende diyordumki bu pazar ne yapsam ne yapsam yaz bakalım benide 2 numaraya bari eğlenelim biraz pazar günü :)
yaa kardeş hatta sen acmıstın yakacık yesılvadı de pıknık felan dıye. 5-6 kısı de katılıyodu yannıs hatırlamıyorum yaaa.
kafayı yemedım ben :pr: :pr: :cyclopsan

KEŞKE C.TESİ OLSAYDI BE:pr: EE HATUNADA VAKİT AYIRMAK GEREK DİMİ YOKSA MEKAN VE GEZİ ÇOK UYGUNDU YAZ BENİDE+2 DEMEYİ ÇOK İSTERDİM:salut:

buluşma ve hareket saati geç değil mi? saat 17:00 deki buluşmaya nasıl yetişilecek mangalda malzemeyi pişirip yemeden mi dönmeyi düşünüyorsunuz? gelmek isterim ama gitmişken de oranın tadını doyasıya çıkarmak lazım dimi?

gurolcbr125' Alıntı:

tamam gurol kardesım para toplama ve malzeme alma ısını sana verıcem:) artık bızı de gorursun..

Hadı bakalım baska kımler var

jasmine' Alıntı:
buluşma ve hareket saati geç değil mi? saat 17:00 deki buluşmaya nasıl yetişilecek mangalda malzemeyi pişirip yemeden mi dönmeyi düşünüyorsunuz? gelmek isterim ama gitmişken de oranın tadını doyasıya çıkarmak lazım dimi?

Yasemın mangalı onlar verecegı ıcın sadece uzerıne atıp ısıtmak kalacak.. sanırım ısıtma ve yemek ıcın 4 saat yeterlı olur..Ben bıraz hızlı yerım de:)

Son düzenleme:
trenox' Alıntı:
yaa kardeş hatta sen acmıstın yakacık yesılvadı de pıknık felan dıye. 5-6 kısı de katılıyodu yannıs hatırlamıyorum yaaa.
kafayı yemedım ben :pr: :pr: :cyclopsan

yok yok sen iyiysin doktora falan gitme evt 2 3 gün önce böyle bir topik açılmıştı ama aksaklıklar yüzünden bu güne alındı fenamı yaptık yani daha ii olmadımı :)
sakın doktora gidipte bana faturasını verme ödemem bak ona göre :)

Muratçıgım gezi düzenlerde ben gelmezmiyim ya. yazınbenide listeye

paralar bana ödenir bende alır kaçarım muahahahaha:)
abi günlük yömyemi senden alırım ona göre :)

pazar günü babalar günü olduğu için babalarımızı da getirebiliyormuyuz ! yada onlar için bir süprüzümüz var mı ?

gurolcbr125' Alıntı:
yok yok sen iyiysin doktora falan gitme evt 2 3 gün önce böyle bir topik açılmıştı ama aksaklıklar yüzünden bu güne alındı fenamı yaptık yani daha ii olmadımı :)
sakın doktora gidipte bana faturasını verme ödemem bak ona göre :)
oh beeeeeeeeaaa.hrbıden dedım bı yannıslık var zaman mı atladı nedır yaaa.
hayır aradım butun forumu orda da yok forumlrdn bıle sılınmıs gıbı.
neyse rahatladım saol kardeş :rendeer:

xneslihanx' Alıntı:
pazar günü babalar günü olduğu için babalarımızı da getirebiliyormuyuz ! yada onlar için bir süprüzümüz var mı ?

Sen babanı da getır ..Ama ana baba getırırsen olmaz aıle saadetıne donmesın olay:)

xneslihanx' Alıntı:
detayı unutmayalım arkadaşlar.
hatırlatmana saol. süprüz ne demek?:p
:rendeer:

gezi

trader slm arkadaşım seni yalnız bırakırmıyım hiç bizim için 600 lük makinanla 100 km ye hapis oldun.(sapanca dönüşü) elbette senin olduğun ortamda bende olmak isterim.görüşmek üzere.

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
TRADER' Alıntı:
tamam gurol kardesım para toplama ve malzeme alma ısını sana verıcem:) artık bızı de gorursun..

Hadı bakalım baska kımler var

Yasemın mangalı onlar verecegı ıcın sadece uzerıne atıp ısıtmak kalacak.. sanırım ısıtma ve yemek ıcın 4 saat yeterlı olur..Ben bıraz hızlı yerım de:)

yasemin haklı bence 10 da çıkmanız daha uygun en geç tabi
oraya gidip otur et hadi bakalım derken zaten saat geçiverir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bende geliyorum.

arkadaşlar lütfen beni listenize alın. Ben beşiktaş tan geleceğim bu taraftan gelecek arkadaşlar varsa buluşabiliriz. Ayrıca alışveriş listenizde et varsa eğer arzu ederseniz bizim dükkandan temin edebilirim(Köfte,pirzola,sucuk,kanat v.s). Dışarıda parçalanmaktansa 2kg daha fazla et yeriz hehe .

süper fikir

hunluata' Alıntı:
arkadaşlar lütfen beni listenize alın. Ben beşiktaş tan geleceğim bu taraftan gelecek arkadaşlar varsa buluşabiliriz. Ayrıca alışveriş listenizde et varsa eğer arzu ederseniz bizim dükkandan temin edebilirim(Köfte,pirzola,sucuk,kanat v.s). Dışarıda parçalanmaktansa 2kg daha fazla et yeriz hehe .

bence çok iyi fikir de kaç kişiyiz belli değil artarsa paylaşırız fazla olsun eksik olmasın.arkadaşlar.

Murat kardeş Oğuzhanla (hatırlarsan dereyi geçen adam) yarın sabah saat 5 de Yalova'dan CUNDA ya gitmek için hazırlanıyoruz kamp malzemeleri falan yoksa inanın sen ,gökhan, giray, gürol için tabiki diğer yeni arkadaşlar için de gelirdim gezinize ama gönlüm sizlerle güzel eğlenin fotoları bekliyorum :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar