Motorlar tamam ama ya Formunuzu nasıl koruyorsunuz..

Arkadaşlar hepimiz motor sevdalılarıyız şu anda benim motorum yok fakat olduğu zamanlar heryere motorlar gidiyorum markete, plaja halbiki plaj 50 metre var yok yada özetlersem aımımı kapıdan dışarı atar atmaz motora biniyorum bu durumda özellikle benim gibi 30 yaşına gelmiş arkadaşlar formlarını nasıl koruyorlar...

belirli bir yaşdan sonra ne yesen yarıyor en büyük takıntımız göbeciğimiz oluyor 4 yıl aralılsız vücüt geliştirme çalıştım ama son 1 yıldır ara verdim birde üstüne motor alacağımı ve gene olası heryere 2 teker le gidecegimi hesaba katarsak salona başlamak şaart oluyor gene ...
Bakalım benim gibi dinazor arkadaşlar nasıl formlarını korumaya çalışıyormuş öğrenelim..:queen:

ewet bu tam bi sorun oluyo motora alışınca. ben motorumu aldıktan sonra rahat bi 4-5 kg almıstım diye hatırlıyorum. neyseki askere gittim de 13 kg verdimde iyi oldu.
şimdi her aksam fırsat bulabilirsem 1 saat kadar yüzmeye gidiyorum bide akşam yemeklerini sınırlıyorum o zaman dengede kalıyo kilom.

bbaday' Alıntı:
Arkadaşlar hepimiz motor sevdalılarıyız şu anda benim motorum yok fakat olduğu zamanlar heryere motorlar gidiyorum markete, plaja halbiki plaj 50 metre var yok yada özetlersem aımımı kapıdan dışarı atar atmaz motora biniyorum bu durumda özellikle benim gibi 30 yaşına gelmiş arkadaşlar formlarını nasıl koruyorlar...

belirli bir yaşdan sonra ne yesen yarıyor en büyük takıntımız göbeciğimiz oluyor 4 yıl aralılsız vücüt geliştirme çalıştım ama son 1 yıldır ara verdim birde üstüne motor alacağımı ve gene olası heryere 2 teker le gidecegimi hesaba katarsak salona başlamak şaart oluyor gene ...
Bakalım benim gibi dinazor arkadaşlar nasıl formlarını korumaya çalışıyormuş öğrenelim..:queen:
Bir tanede bisiklet almanı tavsiye ederim

Ben her motor kullandığımda kan ter içinde kalıyorum :cherry: Çok mu kasıyorum kendimi bilmiyorum.. Ama öylesine ter atmış oluyorum ki o mesafeyi koşarak gitsem bu kadar terlemem heralde :queen: Motora ilk bindiğimden bu yana süzüldüm desem yeridir :queen:

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
ben herbalife kullanıyorum herşey iyi, şuan için amacım kilo vermek değil ama zihnimi dinç tutuyorum

Ben göbeğimi deponun üzerine koyuyorum böylece formumu koruyorum.:queen: :queen: :queen:

spor salonları ne gune duruyor?gıtmeyı deneyın işe yarıyacaktır

Boşverin arkadaşlar, baktın göbek aldı gidiyor cc büyütürsün olur biter... Ne anlamı var canım bedeni yormanın, motor beyinle kullanılır kasla değil.... :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
HULK' Alıntı:
Boşverin arkadaşlar, baktın göbek aldı gidiyor cc büyütürsün olur biter... Ne anlamı var canım bedeni yormanın, motor beyinle kullanılır kasla değil.... :)

çok haklısın arkadaşım goldwing ne diği duruyor:queen:

bisiklet kullanmak en kolay yol bence. deneyin derim faydasını görürsünüz.

spor yap!!!

bisiklet mesela hem sıkılmazsın hem salona tıkılmazsın gözün gönlün açılsın...

bi de bizim türk milleti çok fazla ekmek yiyor...

bi de hep hanımlar formuna dikkat etmeye çalışıyor... kınıyorum... erkekler hepten salıyor kendilerini... hele 30dan sonra.... bi bakın etrafınıza ne demek istediimi anlarsınız:cherry:

spor salonu en ideali zaten yüksek cc li motor kullanan arkadaşlar için body building en ideali motora hakim olma oranı yükselir diye düşünüyorum...

bende günde en az 4 km yürüyorum zaten motorumda yok bu durumda formumu korumama gerekte yokkkkkkkkkk:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
T_uruncu' Alıntı:
spor yap!!!

bisiklet mesela hem sıkılmazsın hem salona tıkılmazsın gözün gönlün açılsın...

bi de bizim türk milleti çok fazla ekmek yiyor...

bi de hep hanımlar formuna dikkat etmeye çalışıyor... kınıyorum... erkekler hepten salıyor kendilerini... hele 30dan sonra.... bi bakın etrafınıza ne demek istediimi anlarsınız:cherry:

ekmek yerine dürüm yesek olurmu:)

akşam yemek lerini hafif bir şey lerle geçiştir ve ya benim gibi yavaş yavaş kes ...

Al bi cruiser, bak titreşimden bi gram boşta yağın kalıcak mi :queen: :queen:

Walla şakası bi yana, binmeye başladığımdan beri kilo verdim ama bilmiyorum tabii...sadece terlemek olamaz...

ewt formda kalmak için spor en uygunu ama alternatiflerde yok değil (sadece 3 harfli bi kelime) anlayan anlamıştır:bounce:

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
fromalanya' Alıntı:
ewt formda kalmak için spor en uygunu ama alternatiflerde yok değil (sadece 3 harfli bi kelime) anlayan anlamıştır:bounce:

baba yanlış olmasın 4 harf :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar