dünyanın en hızlı motoru mtt hiç tartışmaya bile gerek yok(video)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
242 km hızlamı en hızlı motor :silent:

242 miiiii :cherry: o gördügüm motor 450 km yapıyor :cherry: :cherry:

yaa 2. linkdeki görüntüde 222 km ve 300 km yazıları var o motorun yaptıgı toplam hızı söylemiyor o torkonundan dolayı bu hızlara nekadar sürede ulaştıgını söylüyor içinizde discovery kanalını izleyen varsa bu motoru onlar zaten iyi bilir orda canlı olarak 450 km yaptıgını göstermişti hatta bir jetle yarışmıştı

Son düzenleme:
arkadaşım bu videoda mil demiyorki km /h diyor aam bu 242 olayı torkla ilgili bir açıklam yapıyor onun için o rakamı kullanıyor yoksa motorun maxımum hızı 242 degil tv göstermişlerdi bir ara 400-450 km arası bir hız ama tam hatırlamıyorum..

çok mükemmel yawww... tork olayı da süper dizayn da mükemmel ama bizim tarzımız olması için azıcık etikete ve boyaya ihtiyacı var galiba... :p

evett yaaa motor aslında okadar pahalı degil ya 150 bin dolarcık buda abd üretildigi halde gümrük fela yok sen birde bunun türkiyeye geldigini düşün %18 kdv ve %36 lık ötv den sonra bu motor herhalde 250 bin dolar olur :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ELINT' Alıntı:
arkadaşım bu videoda mil demiyorki km /h diyor aam bu 242 olayı torkla ilgili bir açıklam yapıyor onun için o rakamı kullanıyor yoksa motorun maxımum hızı 242 degil tv göstermişlerdi bir ara 400-450 km arası bir hız ama tam hatırlamıyorum..

Buyur.

arkadaşım ben videonun bir yerinde 222 km/h yazıyor orayı gördünüz sandım oki pardon evet 242 mph var oda 390 km gibi bir hız yapıyor. yein dünyaın en hızlı motoru sanırım bu 242 mph maxımum hızı

MTT senelerdir speed boat icin tribunlu motor ve tekne ureten ureten bir firma.Daha evelde bir kac arabaya uygulama yapmislardi. O gormus oldugunu motor askerden de tanidigimiz Bell UH motorunun yeni modelinin aynisi. Sadece iki vitesli olan bu alet super bir sese sahip ve tribun yani oksojen ve hava akimi ile pistonsuz calisan deli bir alet.Adamin orda soyledigi su idi "bu motorun aynisi helikopterde var ve onun hizi saate 220 km/h hiza ulasiyor ve biz bunu motora takinca 320 km/h bir hiza ulasmak hic te kacinilmaz" ve testlerde 380km/h ulasarak iyi bir hiza ulastigini gosteriyor. Ama gel gorki plakali satislarda dunyanin en hizli motoru bu motor malesef degil. Dodge TomyHawk Resmi kayitlara gecmis en hizli binek motor su anda. V10 Viper aliminyium motoru ile 480 km/h rahatlikla ulasabiliyor ve bundan fazlasinida yapabilir ama sorun ustunde durmak imkansizlasiyor. O yuzden TomyHawk in sitesine girerseniz son hizin yaninda "+" isaretini goreceksiniz yani daha fazla yapabilir ama olculmemis suana kadar.

ben yanlış mı duyum yoksa adam 20.000 newton/metre torku mu var dedi.....

zeda3000' Alıntı:
MTT senelerdir speed boat icin tribunlu motor ve tekne ureten ureten bir firma.Daha evelde bir kac arabaya uygulama yapmislardi. O gormus oldugunu motor askerden de tanidigimiz Bell UH motorunun yeni modelinin aynisi. Sadece iki vitesli olan bu alet super bir sese sahip ve tribun yani oksojen ve hava akimi ile pistonsuz calisan deli bir alet.Adamin orda soyledigi su idi "bu motorun aynisi helikopterde var ve onun hizi saate 220 km/h hiza ulasiyor ve biz bunu motora takinca 320 km/h bir hiza ulasmak hic te kacinilmaz" ve testlerde 380km/h ulasarak iyi bir hiza ulastigini gosteriyor. Ama gel gorki plakali satislarda dunyanin en hizli motoru bu motor malesef degil. Dodge TomyHawk Resmi kayitlara gecmis en hizli binek motor su anda. V10 Viper aliminyium motoru ile 480 km/h rahatlikla ulasabiliyor ve bundan fazlasinida yapabilir ama sorun ustunde durmak imkansizlasiyor. O yuzden TomyHawk in sitesine girerseniz son hizin yaninda "+" isaretini goreceksiniz yani daha fazla yapabilir ama olculmemis suana kadar.

:cat: :cat:

zeda3000; teknik bilgilerin için teşekkürler. iyi bir araştırma olmuş. son nokta gibi duruyor.

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
pamela anderson olabilir mi???:cyclopsan

Yanliz bu motoru kumcesemeyin dostlar 54,000 rpm lik gibi deli otesi bir tork var yani beni tutmayin aleti , gel gor ki Tomyhawk hizlanana kadar ati alan uskudari geciyor yani tomyhawk in hizlanma ivmesi cok yuksek.

Bu motorda olan bir teknik ozellik varki tum racing cilerin hayali.O da arka fara yerlestirilmis kamera.Hizli giderken aynaya bakmaniza hic gerek yok , onunuzdeki ekrandan arkanizi net ve renkli olarak gorebiliyorsunuz.

Daha genis bilgi icin http://www.marineturbine.com/motorsports.asp

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
beyler ben helikopter teknisyeniyim iyi tanırım motorunun sesini ve hiç bi aksaklık yok sesde.acayip monte ve süper ses..ayrıca tork o kadar yüksek ki sesden belli.bu motorun çok yüksek sürate ulaşacağından eminim...(skorsky helikopter teknisyeniyim...)

arkadaşlar videonun sonuda yazıyor 242 mgh diye yani 242 mph = 399 km bu motorun maxımum hızı 400 km gibi işte üstelik buna eklanen de öyle uyduruk bir helikopter motoru degil ilk ekledigim videoda bakarsanız söylüyor zaten turbolu felan diye ....orda hangi helikopterin motorunu koydugunuda gösteriyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zeda3000' Alıntı:
O yuzden TomyHawk in sitesine girerseniz son hizin yaninda "+" isaretini goreceksiniz yani daha fazla yapabilir ama olculmemis suana kadar.

"TomyHawk" yazıp arama yaptırıyorum, başına motorcycle, arkasına speed, vb. her türlü versiyonunu yazıyorum ve Google'da arama yaptırınca motosiklet dışında herşey geliyor. Sen de sitenin adresi var mı? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar