Ramzey 200 GY Cross'a modifiye yapmak!

ramzey motosikletimin grenaj kısımları oldukça kalitesiz plastikten imal edilmiş yolda titreşim yüzünden oldukça zevksiz bir his uyandırarak titriyorlar. bu plastik aksamları daha kaliteli fiber, plastik yada metaller ile değiştirmek ve bunları cici bir yeşile boyamaka istiyorum. bunu BURSADA yada ANADOLU YAKASINDA yapabilecek usta var mı? ayrıca ön çamurluğuda (olabilen heryerini aslında) aprilia pegaso 650 dekine benzetebilirmiyiz.

bunlar benimki :pale:
Resim012.jpg

Resim013.jpg

buda hayalim ama ne yazık 9000 eurom yok :salut: ama en azından birazcık benzetsek yeter şimdilik.:wiinkk:
foto_mod_pg_823_1130256199.jpg

PG 103 mopeti race motora benzetenleri görünce insan ister istemez özeniyor.

Plastiklerin titreşim yapması çok kötü garantiden
düzeltilmesi tamir edilmesi lazım !
Ramzey bide utanmadan bunu 3 milyara satıyor !

evet amortisörü patladı. uzun taksitle almasaydım ama önce asya bana iyi gelmişti 21000 km kullandım ama bu taksitler bitmeden çöp olacak.

Bence plastik yapısı (kalitesi ve tasarımı) itibariyle kendi türleri arasında en kaliteli grenaja sahip olan marka Ramzey 200 gy. Ayrıca Motor çalışırken ön-arka çamurluğu titremeyeni varmı cross motorlar arasında. Benim de 200 cc cross'um var. Şimdilik 1600 km de. Üstelik 110 kiloyum ve motoru defalarca arazi şartlarında kullandım ve hiç bir şikayetim olmadı. Ama bence de eğer amatisör patladı ise (tabiki belli şartlar altında) garantiden değişmeli. Kazasız sürüşler dilerim.

bence reber arkadasın dedıgı gıbı yapsa cok ıyı olur bende ıyı bılıyom ramzey crosu guzel motor fiyatı uygun ama bende ybr 125 var
(brazilya) herkes ısterse modıfıye yapabilir

remzinin yan parçasını alacaksın eline gideceksin büyük motor mağazalarına aprilliayı alacaksın ölçeceksin delik yerleri depoya gelen kısmı gidon kısmı yada motoru götüreceksin birebir deneyeceksin motorun çıplak olursa yani grenajsız denemek daha çabul olur hangisi olursa alıp uyduracaksın hadi kolay gelsin

bu iş reklamlardaki kaplumba arabasını 206 benzetmesine benziyo :D yanlış anlama ama bence hiç uğraşma büsürü masraf yer yapacağın masrafın üstüne motoru sat onuda koy 600 lük ikinci el bişi alırsın eski olur ama en azından orjinl olur :D

wallah bende mondial 150 hs var 15000 km deyim ALLAHA BİN ŞÜKÜR HİÇ BİR ARIZA YAPMADI VE HİÇ BİR PARÇASI DEĞİMEDİ TAMAMEN HEPSİ ORJİNAL

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar