herkes okumalı anlamayan kalmamalı

Türke Türkten başkahiçbir kimse faydalı olamaz.Ne yazıkki bizi parçalamak isteyen kuvvetler bizdeki milliyetçiliği ve dünyada eşi benzeri olmayanbüyük insan, Türkiyeliyiz dememize neden olan GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK' ü benimsetmemek çabasındalar.Lütfen aşağıdaki ikonu tuşlayıp ilerinin büyüklerine dikkat verelim ve ULU ÖNDERİMİZi' küçüklerimize ezberletmektense yaptıklarının hala yapılamacyacak kadar iyi şeyler olduğunu öğretelimki Türkiyemiz gelişebilsin.
http://www.atillaatasoy.com/mutlakaseyredin/

verdiğin linkte İstiklal Marşı'mızı çok güzel okuyan bir çocuğun görüntüleri var. yazdıklarında neyi anlatmak istediğini pek anlayamadım. Bu çocuk İstiklal Marşı'mızı ezberlemese miydi yani?

rapide' Alıntı:
Türkiyeliyiz dememize neden olan GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK' ü benimsetmemek çabasındalar.

bu sözlerle verilen linkteki görüntünün ne alakası var?

ayrıca "Türkiyeliyiz" de ne demek. Türküz...

başlığım amacını ben de anlamadım :silent:

ama çocuk gerçekten süperötesi bir çocuk. linkteki videoyu izleyin.

arkadaşın yazısını okumayın en iyisi biraz ilgisiz olmuş :)

Belkide arkadaşımız çocuğun içten okumasını yanlış anlamıştır.Belkide okutulan programın dejenere oluşunu anlatmaya çalışmış olabilir.Hoş başlıkla link arasındaki ilişkiyi bende kuramadım.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
**************** Site Yöneticisi: Eyong ****************

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
O çocuğa ağzı açık bakakalan ve kendisine sanatçı diyen zatı hatunlar acaba İstiklal Marşının tek kıtasını biliyorlar mı ?

anlamayanlar anlamakmı istemedi bilemiyorum ama bugünlere gelmemize neden olan kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk'e nederece saygı duymmızı ve onun yolundan ayrılmamamız gerektiğini şfada etmeye çalıştım.videodaki çocuk tadavatan ve Ulu önderin sevgisi o kadar büyükkü bunu hissedememek mümkün değil

küçük harfle yazmak internetin yazılı olmayan geleneğidir, ama "de", "ki" ve "mi"leri beraber yazmak, kelimeleri bitişik yazmak, rastgele büyük harf kullanmak hiçbirşeyin geleneği değildir. :)

Türklük konuları açanların doğru düzgün Türkçe yazı yazamamaları çok ilginç...

Önce kendimize,sonra değerlerimize sahip çıkmak insanlık onurumuza sahip olmaktır!.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar