mehmethan' Alıntı:
ancak bu kadar yanıltıcı bir yazı olabilir. yav ben bazen sizi hiç anlamıyorum arkadaşlar. sanki 280 km.ye kadar hız yapmak normalde sonrası zararlı. otomobillerde bile satte 90 km. hızın üzerinde yapılan kazaların çoğu ölümlü kazalar oluyor. 280'i bırakın boş yolda ya da yarış pistinde olmadığın sürece 200-250 ile hatta 150 km/h ile gitmek son derece yanlış.
hız sınırları neden vardır acaba???????????
bir de yeri gelince trafik kurallarına uyalım filan diye ahkam keseriz. kask takmamak neyse hız sınırlarına uymamakta benim için odur. insanları, bu formu okuyan yüzlerce kişiyi yanlış yönlendirmeyin lütfen!!!!!!!
tam ben yazacaktım arkadaş yazdı 280km hız nerede yapılır
ya otobanda yada yarış pistinde ama ben bazı şehirler arası yollar biliyorum kaza riskinin minumum olguğu 280 ilede gitsem uzun sure tehlike yaşamam oda olabilir örnek konya ovasındaki yol yada antalya-alanya arası gibi düz eğimsiz düz ve eğimsiz devam eden yollar gerçi genede bana 280 abartı geliyor
bu durumda 280km hız türkiyedeki yol ve diğer kullanıcı şartlarında normalmidir benim şahsi fikrim bu hızın çok abartı bir hız olduğu 140 geçildiği zaman yapılan kazadan nasıl çıkarsınız bir düşünün bu berdiğim hız arkadaşın dediğinin yarısı yada 90km çıkıldıgı an kaza yaptığınızı düşünün....
Sonuç allah hiçbirimize kaza bela vermesin hız konusu çok hassas bir konu yanlış yazılar yazmıyalım lütfen