Motosikletlerin hız sınırını biliyormusunuz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosikletlerin hız sınırı şehiriçi 50KM, şehir dışı 70KM,otoban 80KM. uymayan aynen cezayı yiyor arkadaşlar sizce yeterlimi, sen 70 le giderken daracık şehirlerarasındaki yolda 100 le giden araçlar her an bizim için tehlike oluşturabilir, geçenlerde bir arkadaşımız susurlukta bu yüzden cezayı yemiş.

BU KONUDAKİ FİKİRLERİNİZİ YAZARMISINIZ.

Motosiklet kullanmak daha heyecanlı olsun diye koymuşlardır o sınırları :)

ama arabalar da otobanda 120km/h geçmemesi lazım herkes kurala uysa bizde bu sınırlar altında ezilmeyiz şuan otobanda kamyonlar 120km/h yi rahatlıkla geçiolar bizimde sınırlara uymamız imkansz bu durumda

madem öyle neden benim motorum 300km hızı çok rahat geçiyor kardeşim bu imalatçılar da kafayı yemiş!

bu sınırlar belli hesaplamalar sonucunda ayarlanmıştır. arabada da 90km/h az geliyor ama güvenli hız bunlardır.

kamyonlar da 80 le gidiyor ama biz arabalarla 90 la giderken kamyonları ezmiyoruz :p

zaten motorla kimsenin bu hıza uyduğu söylenemez

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
banistercaq' Alıntı:
ama arabalar da otobanda 120km/h geçmemesi lazım herkes kurala uysa bizde bu sınırlar altında ezilmeyiz şuan otobanda kamyonlar 120km/h yi rahatlıkla geçiolar bizimde sınırlara uymamız imkansz bu durumda

katılıyorum sapanca dönüşünde tankerle yarış yaptım otobanda ikimizde
130 gidiyorduk beni geçseydi patlardı:queen:

muhendis1959' Alıntı:
Motosikletlerin hız sınırı şehiriçi 50KM, şehir dışı 70KM,otoban 80KM. uymayan aynen cezayı yiyor arkadaşlar sizce yeterlimi, sen 70 le giderken daracık şehirlerarasındaki yolda 100 le giden araçlar her an bizim için tehlike oluşturabilir, geçenlerde bir arkadaşımız susurlukta bu yüzden cezayı yemiş.

BU KONUDAKİ FİKİRLERİNİZİ YAZARMISINIZ.
ŞEY BİRADER TOPİCİ YANLIŞ YERDE AÇMIŞIN

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tabi hepimizin genel yarası bu. Avrupada motosikletler için hız sınırı otomobillerden 10 km fazlaymış diyorlar. Böyle olması gerekli zaten, bir kaza durumunda haklı bile olsak bizim canımız yanıyor bir kere. Gerektiğinde onlardan biraz daha hızlı gderek kurtulma şansımız olmalı.

Not: Buna baya bi güldüm

ŞEY BİRADER TOPİCİ YANLIŞ YERDE AÇMIŞIN

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ertuğrul_öz' Alıntı:
Tabi hepimizin genel yarası bu. Avrupada motosikletler için hız sınırı otomobillerden 10 km fazlaymış diyorlar. Böyle olması gerekli zaten, bir kaza durumunda haklı bile olsak bizim canımız yanıyor bir kere. Gerektiğinde onlardan biraz daha hızlı gderek kurtulma şansımız olmalı.

Not: Buna baya bi güldüm

evt aynen öyle ama türkiyede insanın değeri daha az:salut: :salut:

motodevil iyi güzel demişsin de, ya adamda 300 ibre varsa ne olacak. 160 km hız ona yine de az gelecek. Adam bir sıfır araba parası vermiş yarış motoru almış, istediği gibi kullanamıyo. Ne saçma kurallar bunlar ya. Ama benim bildiğim kadarı ile en sol şeritte bir aracı sollarken hız sınırı yok. Tabi bu en fazla 10-15 saniye sürebilecek bir hızlanma.

Arkadaşlar Kizmayin Yaww, YanliŞlikla BaŞliĞi Burada AÇmiŞim, Ama Nasil DÜzelteceĞİmİ Bİlmİyorum, LÜtfen Dalga GeÇmİyelİm Yaptik Bİ Hata İŞte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar