kanuni seyhan 250 c

kanuni seyhan 250 c alıcam arkadaslar 2.el 4 milyar istiyo kullananlar acil cvp yazsın napıyım alıyımmı nasıl i motor - + ları neler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım alcınmı

arkadaşım alacaksan sana 92 model avrupa siyah 251 mz verelim
36.000 km de temiz. hemde 1500 ytl
motor kayseride
[email protected]
ilgilenirsen görüşelim

kardeş mondialin 250cc motoru süper duruyo param olsa ben alırım valla hemde 3290 ytl taksit falanda yapiyolar yinede sen bilirsin

2004 var bende 3000 km de yan yatmadı temiz acil uyguna veririm.istersen

pacino' Alıntı:
ALMAAAAAAAAAAAAAA
Ben yandım sen yanma

pacino niye ya neyini beğenmedin hiç kullanmadım ama güzel gibi duruyor özelliklerde fena değil. biraz açıklama yaprsan seviniriz.

Dostum hangisinden başlıyayım bilmiyomki
motorsiklet iki üç ay kadar kaldı bende her hafta sonu serviste idim

ilk evvela bu modellerin hepsinde olan bazı hatalardan bahsedeyim

ilk ve en önemlisi motorsiklette ön takımlar hiç çalışmıyo yani süspansiyonlar arkalarda beklenenin çok çok altında bu ise rahat ve güvenli sürüşün esamesi okunmuyo yani motorsikletin üstünde birde poponu sabit tutma çabası göstermek zorunda kalıyosun çünkü en ufak bi lakada motorzıplayıp duruyo heleki arkada oturan için bu motor tam bir işkence
(Bu bizim memlekette bir kazaya sebep oldu hız kesme tümseğine biraz hızlı giren bir arkadaş saçıldı gitti yolun ortasına motor bi tarafa kendi bir tarafa)
İkincisi Tüm cruiser lere bak ağırlığı arkadadır yani oturuşunu falan incele şöyle geriye doğru atar seni motor bu nun yapısı ise bi acayip tüm ağırlık motorsikletin önünde ve dikkatli bak göründüğü gibi yakışıklı bir motor deği ablak bi yüzü var.
Üçüncüsü biraz süratlendinmi yani 70-80 hiç abartmıyorum motor sallanmaya başlıyo
dördüncüsü bu motorsiklet ile virajı almak hadi canım sende ....
Beşincisi kullanılan malzemelerin tamamı berbat
Bu ilk olarak aklıma gelenler motorundan motoruna değişen elektirik aksamı fren ve çeşitli hatalar kusurlar ve eksiklikleri saymıyorum eğer alırsan bahtına neler çıkacak artık görürsün
AMA 4.600,00 YTL BENİM ÇÖPE ATACAK PARAM VAR DİYORSAN
SEN BİLİN ADAMIM

Arkadaşlar orjinal mesaj tarihine bakan var mı?11.03.2005 :mrgreen: Adam almıştır herhalde motorunu.Ayrıca pacino sanırım senin motor baya kötü çıkmış.Benimki taş gibi maşallah.Satacaktım ama vazgeçtim.Modifiye edip kullanıcam. :queen:

kullanımdan kullanımada farketmezmi. bende ilgileniyorum o motorla ama mondial daha ucuzya , yeni başlayacağım için fazla masraflı bişey almak istemiyorum. fikir bekliyorum.

Birazda motordan motora fark eder.Benim motor iyi.Şükür büyük bi problem çıkarmadı.Ama neler gördük duyduk.Şans işte :king:

arkadaşlar kanuni 250 için bu kadar çok yorum yapsanız yeni arkadaşlar sorularına cevap bulacaklar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adama aldı değiştirdi harleye geçti bile 2,5 sene olmuş yavvvv:queen::queen: hatta kanuni seyhan 250 diye bi motor fabrikada bile kalmadı 2 senedir çıkmıyo zaten

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar