Neden bir üyemizi sevindirmiyoruz!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam arkadaşlar biraz önce bir arkadaşla msn den görüşürken.Kask falan muhabbet ettik...Dedi ""ne yapçağımı şaşırdım ya oyuncak mı alsam kask
mı alsam mt tshirt mü Alsam" diye ..Bende sende cbr vardı değilmi dedim.Oda yok abi ne cbr si bende motor yok falan diye...Üzüldüm şahsen.Bu kadar meraklı bir üye ama motoru yok belki alamadı ,belki ailesinin durumu müsait değil falan filan düşündüm kendimce .

Ama bir şeyler planlayarak ne bileyim çekiliş ,kura işte neyse adı ve usulü,bir şeyler yapmamız lazım değilmi!ben şahsen gönlümden kopan miktarı çekinmeden veririm.Birilerini sevindirelim.Birşeyler yapalım derim.....Fikir size yorum size.....

mete han düzenlicekti ama ne oldu bilmiyorum:cherry:

araştırırsan bulursun o başlığı

SAKAL

Motosikleti: yok ulen yok işteÇevrim İçi

:mrgreen: :cyclopsan

evet çekiliş lazım yoksa benı katbedeceksınız
çünkü para bırıktırmekten eriyeceğim bir gün benden sölemesi....

bence yapılırsa bu fikir çıkmadan önce siteye üye olanlar arasında olmalı yoksa herkes çekiliş için üye olur:)

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
yavuzk2004' Alıntı:
bence yapılırsa bu fikir çıkmadan önce siteye üye olanlar arasında olmalı yoksa herkes çekiliş için üye olur:)

Aynen katılıyorum aslında siteye üye olmak için cüzi bir miktar para yatırılsa bankadaki bi hesaba hem kim sağlam üye kim değil belli olur hemde ciddiyet artar ayrıca bu şekilde birilerine bir faydamız dokunmuş olur:cat: :cat:

ZZR

elimden gelen yardımı yapacağım.. hisseme ne düşerse veririm yeter ki motorcular mutlu olsun

iyi olur ama çok iyi organize olmak lazım..
biz 600 lük makınayı alıcaz diye 2 yıl evden çıkmadık ev gezilerii...
örgü örmeler..
yemekler yaparak geçirdik..
şimde bende makına var para toplucaz başkasına alıcaz..
eee bende 1000 RR istiyom o zaman nasıl olacak..:pale: :pale: :)

vedat kaya' Alıntı:
iyi olur ama çok iyi organize olmak lazım..
biz 600 lük makınayı alıcaz diye 2 yıl evden çıkmadık ev gezilerii...
örgü örmeler..
yemekler yaparak geçirdik..
şimde bende makına var para toplucaz başkasına alıcaz..
eee bende 1000 RR istiyom o zaman nasıl olacak..:pale: :pale: :)
tencere dibin kara seninki benden kara :) sende 600f var ama bende hiç yok :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar müthiş bir fikir bence. Benim günahım neyse seve seve hazırım

bence ilk olarak bir anket yapılması lazım ve çıkan sonuca göre alınacak motorsiklet cc si belli edilmeli daha sonrada başka bir anket ve motorsiklet modeli belirlenmeli

Bu konuda site yöneticilerinin ilgilenmesi gerekli ama..İlk olarak.Hadi abiler yapalım bu işi

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Abi biraz bekleyelim 1 kaç saat site yönetici kardeşlerimizden biri el atar bu işe biz devamlı yazışarak topici güncel tutalım yeter

arkadaşlar kask..eldiven..hertürlü koruma alımlarına katkıda bulunurum hemde seve seve ama motor alımına katılmam..:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hadi arkadaşlar 104 kere görüntülenmis birileri düşüncelerini yazsın

Bunu motosikleti olmayanlar arasında yapıcaz ama değil mi?? Kimin ihtiyacı var kimin yok nasıl anlıycaz acaba??pek çok kişinin motoru yok ama ii sayılan arabaları var.benim de motorum yok .Ama arabam var.Biri ihtiyaç biri zevk.Bende belirtilen miktarı veririm .bizden biri sevincekse sonuçta......

ABİLER iyi fikirde motor zevk işi iyilik yapacaksanız yardıma muhtac bir sürü ac adam var onlar yardım edelim kimse motoru yok diye aclıtan ölmez :silent:

o zaman bizde motoru olup olmamasına bakmayalım benimki sadece bir fikirdi sitedeki dayanışmanın ve arkadaşlığın kanıtlanması amacını gütme idi.O zaman şansa kalmış iş ne yapalım model yükseltir o şahıs belki

ALBATROS-FB' Alıntı:
ABİLER iyi fikirde motor zevk işi iyilik yapacaksanız yardıma muhtac bir sürü ac adam var onlar yardım edelim kimse motoru yok diye aclıtan ölmez :silent:

olabilir ...bu da güzel bir fikir:cat:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar