Sitemize yeni üye olan bayanlara nedir bu ilginin sebebi

Arkadaşlar sitemize yeni gelen bir üye bayansa cevaplayanların sonu gelmiyor.Sizce bu durum erkek üyelerimiz için haksızlık değil mi ya da şöyle sorayım nedir bu ilginin sebebi ?

bayanlarda motosiklet sitesinde varlar belli olsun diye tanışma topiklerini önde tutuyoruz :queen:

neptun' Alıntı:
nedir bu ilginin sebebi ?

bayanların motorlarla daha fazla ilgilenmeleri sağlamak için onlara öncelik gösteren arkadaşların olması kaçınılmaz. değilmi :p

not_fear' Alıntı:
valla ben sarışın hoş bi bayanım bana kimse ilgi göstermedi :queen:
Ablacım sen deseydin ya bayanım tanışmada bak kaç sayfa dolusu yazı doluyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
neptun' Alıntı:
desene artık 40 fırın ekmek yemekle erkek olma dönemi bir mesaja kaldı
Çok harika ya güzel çünle kutlarım

rahatsızlık ya da abartı olmadıkça gayet normal ilgi. erkekler her zaman bayanlara ilgi gösterir tüm dünyada böyle bu.bayanlar da ilgi ister tabiatın kanunu bu nedense acaba.:silent:
dediğim gibi abartmadan ve rahatsızlık vermeden gösterilirse ne var ki bunda.:silent:
yeterki artniyet,rahatsızlık verici,abartılı, sarkıntılık içeren msg lar olmasın. :farao:
bence

trenox' Alıntı:
rahatsızlık ya da abartı olmadıkça gayet normal ilgi. erkekler her zaman bayanlara ilgi gösterir tüm dünyada böyle bu.bayanlar da ilgi ister tabiatın kanunu bu nedense acaba.:silent:
dediğim gibi abartmadan ve rahatsızlık vermeden gösterilirse ne var ki bunda.:silent:
yeterki artniyet,rahatsızlık verici,abartılı, sarkıntılık içeren msg lar olmasın. :farao:
bence
+1

bu heryerde böyle sanmayınki sadece burda ben teknoloji forumlarınada üyeyim bakıyorum bi hanımefendi konu açmışsa sayfalarca yazı yazılıyor çiziliyor tartışılıyor:queen: belki birilerinin göze girmektir mesele:queen: :rendeer:

ya bayana asılıyorsunuz falan dememiş soruyu soran arkadaş. erkeğe niye o kadar hoşgeldin demiyorsunuz, ona da yazık değil mi diye sormuş (erkek milletini de sefalet içine soktuk böylece).
ben hep diyorum, tanışma mesajında ben bayanım deyim, 100 tane hoşgeldin alın. hem ben herkese ilgi gösteriyorum, sadece bayanlara hoşgeldin diyen üyeler cevaplasın soruyu :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bayanlara hoşgeldin topiclerine saldıranlardan değilim ama eğer teknik bir konuda soru sormuşsa daha bir azimli cevap veriyorum. Sebebi ?

Trafikte motosikletli bayanları görmek daha bir hoşuma gidiyor. Kızkardeşi ve potansiyel yavuklusuda bir motosiklet sever olarak, trafikteki sayıları daha az olan, zaten Türkiye'de motosiklet kullanmak gibi yeterince meşakkatli bir işe baş koymuş olan bu arkadaşların işlerin bir nebze olsun kolaylaştırmak.

Herhangi bir motosikletçiye giden bir erkek rahat rahat "hoca kaça çıkıyo bu alet" der, bayanlar için bunu söylemek pek kolay değil bu ülkede.

neptun' Alıntı:
desene artık 40 fırın ekmek yemekle erkek olma dönemi bir mesaja kaldı

şakasına demiştim ama:wiinkk:

cvbı belli bir soruyu sormak flood sayılır:cherry:

hehehe hani kızlar çiçek erkekler böcek ya o misali :)

niye erkekten çiçek olmuyormuş? ben kızdan böcek çok gördüm. tersini de gördüm.

zuhahah, Allah tüm erkekleri böcek kızlardan korusun....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar