mondial 150 zat oncesı ve sonrası

öncesi su mutlu ve motor hastası bı adam

sonrası su:
her gununu servıste gecıren,sorunlarını yetkılı servıslerın bıle anlayamadıgı,tamam yaptık denıldıkten 1 gun sonra sorunların artarak cogalması vb. gibi mutsuz seyler...

gercekten motordan sogudum

su anda bu motoru ve 98 model arabamı satıp suzukı burgman almak ıstıyorum tabı para yeterse...

ben super bı motorcu olacaktım hep hayal etmıstım kendımı ama olmadı ıste mondial benı canımdan bezdırdı....

herkes mondialdan uzak dursun borc harc bulun daha ıyı motorlar alın ben o hatayı yaptım ama hatamdan donucem.

suzukı burgman ı olan herkese sevgiler saygılar cunku onlar akıllı ınsanlar:pale:

gecmıs olsun arkadsım baya kısmetsızmıssın ama butun mondiallerde bole bi sorun oldunu zannetmıom ben

sıkma canını inşallah istediğin beğendiğin motora kavuşursun:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
anlayan servise götür

sevis çok büyük etken

ilk servisi yaptınmı sorunlarını bitirmişsin demektir ama sağlam bir sevis olucak...

doru bak newzat a adam taa çanakkalelere gitti bu motorla sewe sewe okudumm topic i walla helal olsun bu cin motorları bırzda sans isi herkese iyisi gelmiyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motodevil teşekkür ederim dostum.

bende senin yazılarını takip etmekteyim... inş bigün tanışırız...

ben çanakkalenin yanında her hafta sonuda çevre civar illere gidiyordum 15,500 kmleri geçtim ben

ama dediğim gibi zat topic ini ilk sayfalardan okumaya başla...

umarım gerekli bilgileri elde edebileceksin... kolay gelsin. biraz zahmetli ama hevesli olucan motor için... zaten öğreninceye kadar sonra kendini geliştirip başka motor alırsın zamanla....

abijim bende zaten motor war ne demek istedin anlamadım ama katılıom ısallah bıgun tanısırız

kaliteli motor almak herkesin istediği ama başlangıç için ben çin tercih etmeyi daha mantıklı buluyorum. tabi motor kadar servis de önemli ii seçmek lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar