samura motor a dikkat

:pale: fuarda aldığım çantayı kargosunu ödeyerek değiştirmek üzere yollayalı 2 ay ı geçti hala (salla)nıyorum.
her aramamda yoğun olduklarını şu anda bu konuya bakan yetkilinin(kemal bey!)orada bulunmadığını ,hafta sonu gelecek malların içinde benimkininde bulunduğunu söylüyorlar.11.aramamda artık yükses sesle konuşmaya başladılar ve bir ay daha ileri attılar
dikkat edin derim arkadaşlar sonra sizinde moraliniz bozulmasın..:farao:

samura motor :silent:

ilk defa duyuyorum. zaten böyle tanınmadık firmalara güvenmemek lazım :wiinkk:

her seferinde kötü yorumlar duyuyorum samura motor hakkında.
bu sebeple motorumu oradan almadım zaten.:farao: hiçbirşey almam ordan:farao:

mostwanted, tanınmadık falan değil, baya büyük bir mağaza:) yamahanın da büyük bayilerinden:)

evet kızıltoprakta baya buyuk bı yer ılgısız calısanlara sahıp..gıttıgımde pek sallamamıslardı

praetorian' Alıntı:
evet kızıltoprakta baya buyuk bı yer ılgısız calısanlara sahıp..gıttıgımde pek sallamamıslardı
aynı sorunu bende yasadım
3 hafta once kask almak ıcın gıttım ılgılenmedıler bende baska bır
yerden kaskımı aldım..!! bu şekılde devam etmemelıler..!!::angry2::

ben fuardan egzoz almıstım hafta basında gelırsın takarız demıslerdı(egzozları :)) hafta basında aradım tabı yok fuardı suyudu buydu yogunlukdu felan sebeplerden oturu olmadı. anlayısla karsıladım olabılır yogunluk. ertesı gun aradıgımda gne aynıları denılınce. hoooyyttt dedım aynı gun gıttım ve takdırdım.(egzozları yanı :))
samura motor buyuk yer ama bılemıyorum enden bu sekılde calısıyorlar. bı tek orası mı yogun yanı her yer yogun. bu gıdısle yakında yogunlukları kalmaz herhalde. :)
gecmıs olsun arkadsım ara bıraz kalaylamaya calıs ne bılım ıslerının arkasında dursunlar.

ZZR

ilk defa duydum sitesi de bomboş başka markaların linini vermişler.sitede. yazık

ben kaskımı ve motor örtümü ordan aldım ve çok ilgili çok iyi davranmışlardı... doğru kask seçimimde deyardımcı olmuşlardı hatta fiyatta da oldukça kolaylık yapmışlardı... Bir çok yerde de beni sallamadılar, belki bayan oldugum için. Bir tek orada ilgilenmişlerdi. Beni de Korlas'ta inanılmaz oyalamışlardı. 3 hafta boyunca adam gibi kaskım olmadan gezdim onların yüzünden, getireceklerini söleyip 3 hafta getirmediler belki hatta 1 ay, en son gittiğimde ordan almaktan vazgeçtim ve samuraya gittim. İşim de hallettim...

buyur burdan yak. erkeklere ayrı bayanlara ayrı ilgi alaka.:farao:
ece bi zahmet madem ki tnıyolar senı arkaaş da yardım et hallet işini hemen :p

ZZR

trenox' Alıntı:
buyur burdan yak. erkeklere ayrı bayanlara ayrı ilgi alaka.:farao:
ece bi zahmet madem ki tnıyolar senı arkaaş da yardım et hallet işini hemen :p
:farao: :farao: :farao: :farao: :farao:

ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:
:farao: :farao: :farao: :farao: :farao:
valla anlamadım hangi kelime ya da cümlemin yanlıs oldugunu b zahmet acıklayıver de yanlısım varsa duzelteyım???

Bu samura motor hakkında iyi bişi duyayım dişimi kıracam derken,

Ece nin yazdığını okudum.Okumaz olaydım:queen:

Almasın kardesim kimse burdan bişi

Motorum Vespa ET4... walla nerde ne zaman bayana ayrı baya ayrı muemele yapıldığını bilemiyorum. Benim ilgilendiğim yanı işlerimin hallolması... O zaman Korlas'ta da erkek yanlısı bi yaklaşım mı var diyelim? Bence değil, belki de satıcıyla yani çalışanla ilgili yani ben iyisine denk geldim... Samura'dakiler aşırı kibalardı diyemem ama Korlas'takiler kibardı da ne oldu? Yapabileceğim bir şey varsa ayrıca seve seve yardımcı olayım:)

feminist olabilirlermi acaba çünkü ece hanıma yardımcı olmuşlar bize tam tersi
şaka bir yana gerçek amaçları müşteri memnuniyeti olmayanlar,müşteri yi enayi terine koyanlar eninde sonunda kaybederler.başlığı şimdilik sitelerine taşımayalım,bide buna kızıp hiçbirşey yollamama ihtimalleri var.elimde gönderdiğime dair kargo makbuzundan başka bişey yok çünkü.

Samura YAMAHA'nın büyük bir bayisi ve piyasa içinde iyi bir satış grafiği varsa (her ürün için) normal olarak bu firmalar bu adamlara "yaw sen neden bööle yapıyosun zart zurt" diyemiyorlardır. Yanlış bir satış stratejisi :farao:

eceax' Alıntı:
Motorum Vespa ET4... walla nerde ne zaman bayana ayrı baya ayrı muemele yapıldığını bilemiyorum. Benim ilgilendiğim yanı işlerimin hallolması... O zaman Korlas'ta da erkek yanlısı bi yaklaşım mı var diyelim? Bence değil, belki de satıcıyla yani çalışanla ilgili yani ben iyisine denk geldim... Samura'dakiler aşırı kibalardı diyemem ama Korlas'takiler kibardı da ne oldu? Yapabileceğim bir şey varsa ayrıca seve seve yardımcı olayım:)
lafım sana degıl yaaa yanlıs anlama
benım dedıgım erkek - bayan ayrımı yapıp da cinsiyete gore ılgı alakadr olan heryer.bu samura olur,korlas olur ya da kurukahveci mehmet efendi olur farketmez. olay yanlıs onu demek istedim.
ha tabi ilgi olur işin cabuk gorulur dıye de kalkıp "hayır işimi aksatın ayrım yapmayın" dıyecek degılsın yanı :p
ben hala zzr1400kawasaki arkadasımdan yanıt beklıyorum ???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar