Motora NOS takılır mı ?

Yaw bu hep aklımda motora NOS takılır mı aceba ? Takılırsa adam gazı kökleyince düşmez mi ama düşmez her halde.Çünki;bi motor var 8 silindir 500 beygir onu süren adama bir şey olmadığına göre buna da bi şey olmaz bence ...
SİZ NE DERSİNİZ ? ? ?

::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

Evde ne işimize yarayacak yaa evi havaya uçurmaya iyiyarar ama sen hangi düşünceyle yazdın?

:) abi ne gerek var allasen!NOSun tüpe nekadar bilionusmu?ben biliom çok para:)o yüzden gerek yok.hem çok ani bir ivme kazandıracağından motora bence pekte sağlıklı olmas..

Abicim maksat hız yamak HIZLI YAŞA GENÇ ÖL BARİ CESEDİN YAKIŞIKLI OLSUN

eheh benim imzamı okusana abicim:)ben 60yaşındada yakışıklı olurum zati o yaşı görürsem:cat:

burda geyik muhabbeti yapmaya başlanmıs sen google gir yaz belki bulursun ama ben suzuki marka motora nos takanı gördüm ayrıca Fransız kanalı olan ABMOTORS TV de adamlar 125 lik scotera ufak nos bağlamışlar ve hafifsiklet race ile kapışmışlardı :)

nolcak ya al bi tüp tak zat a. sıkıldıkça basarsın. ön falan kaldırısın. :queen:

kimi' Alıntı:
nolcak ya al bi tüp tak zat a. sıkıldıkça basarsın. ön falan kaldırısın. :queen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

o zamn konu dışına yada forum geyik cafesine ac böyle topikler forumun kalitesini düşürüyor :farao:

tamam burda tartışma cıksın istemem bidahakine geyik muhabetini yukardaki topiklerde yaparsın umarım

Abii orjinalini baya bi bozup ugraşana kadar EXZUP lu hazır japonlar var sana düşen depoyu ful tutman aynı gazda giderken debriyajı tokatlaman oldugun hıza 50 kmh hız ekleniyo tutabilirsen 750cc bi makina 1100 e kafa tutuyo
tabi skıturun yolda 180 200 kmh hızla yanından geçerken diger sürücünün şaşkın bakışıda bi başka hehe

Motora NOS takarsın. Ama baya masraf gerektirir. Çelik piston segman alman gerekir. Standart bir motora, hiç birşey yapmadan sadece Nosu takarsan pistonu eritirsin. Çünkü Nosu açtığın esnada yanma odası içi sıcaklığı bir anda 10 katı 100 katı artacaktır, tabi piston da buna dayanmaz.

NOS adını nitrojen oksit'ten alan bir gaz. Tahmin edilenin aksine yanıcı değil soğutucu bir gazdır.Sanayide ve cilt hastalıkları tedavisinde amortisör tüplerinin içinde kullanılıyor.
NOS bir tüpün içinde basınçlı vaziyette bekliyor switch ve selonoidler(musluk) her karbiratörün ağzına 1 tane olmak üzere monteleniyor.Switch'e bastığınızda selenoidlerden çıkan gaz benzinle beraber karışarak silindirin içine doğru gidiyor, bu esnada silindirin içine giren oksijende NOS sayesinde soğuyor,adeta donmuş bir hale geliyor. Soğuyan oksijen hacimsel olarak küçülür buda silindirin içine normalden kat kat fazlaoksijenin küçülmüş olarak girmesi demektir.Yani normalde silindirin içine 1 ölçek yakıt 9 ölçek oksijen giriyorsa NOS yardımıyla 18 ölçek oksijen giriyor,tabi buda daha büyük bir yanma ve patlama anlamına geliyor.
Tabi benzin oksijen orantısını düzeltmek için bir nevi benzin pompasına da ihtiyaç oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar