yarışçı lisnsı almak için ne lazım?

yarışçı lisansı alıp yarışmak için nelazım yaş sınırı varmıdır

arkadaslar ben motocross cuyum ve motocrossta yaş sınırı 5 diger sporları bilmiyorum

Ehlyetiniz olmadan lisans alinamiyomu ??Hatirladigim kadariyla Sofaoglu kardeslerin en ufagi 17 yasinda iken profesyonel pist yarisinda Kemal MERKIT'i cok zorluyodu.17 yasinda pist yarislarina girebildiyse demekki istisnalar vardir demektir.Ama aydinlatirsaniz sevinirim...

lisans çıkardıktan sonra her sene yenilemek mi gerekiyo yoksa tek lissansla uzun yıllar idare ediliyomu

arkadaşlar tam hatırlayamayacağım ama nüfus cüzdanı fotokopisi ehliyet şart değil bizim aramızda ehliyeti olmayanda var ben honda cup'ta yarışıyorum dolayısıyla.
1-Nüfus cüzdanı fotokopisi
2-Sabıka kaydı
3-Hasteneden detaylı bir sağlık raporu
4-Emin değilim ama sanırım 150 ytlede ücret alınıyor
5-Yaş sınırlamasıda olması lazım.
Yarışlara katılmayı düşünen arkadaşlara şimdiden başarılar.Gerçekten çok güzel bir duygu:cat:

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Peki nerden alınıyor bu lisans herkes kendi şehrinden alabiliyormu yoksa belirli merkezlermi var:silent:

yarışçı' Alıntı:
arkadaşlar tam hatırlayamayacağım ama nüfus cüzdanı fotokopisi ehliyet şart değil bizim aramızda ehliyeti olmayanda var ben honda cup'ta yarışıyorum dolayısıyla.
1-Nüfus cüzdanı fotokopisi
2-Sabıka kaydı
3-Hasteneden detaylı bir sağlık raporu
4-Emin değilim ama sanırım 150 ytlede ücret alınıyor
5-Yaş sınırlamasıda olması lazım.
Yarışlara katılmayı düşünen arkadaşlara şimdiden başarılar.Gerçekten çok güzel bir duygu:cat:
yarışçı dostum bu durumda en bilgili be deneyimli sensin biraz yardımcı olabilirmisin bize prosedürler hakkında mesela sen nasıl katıldın honda cup a anlatabilirmisin cbr125 cup a katılmak isterdim bende mesela haberim ve sbr 125 im olsaydı aydınlatırsan sevinirim

arkadaşlar ben 2 senedirli prof olarak malatya izmir iskenderun elazığ yarışlarına girdim lisans alma konusuda ben 19 yaşındayken aldım lisansı sadece bi klübe iye oldum onlara 130 ytl harç werdim ehliyet 2 resim bbu kadar başkada hiç bişe vermedim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eğer min. 16 yaşındaysanız lisans alabilirsiniz

lisans için gerekli belgeler arasında ehliyet yoktur.
bir kaç fotograf
bi kaç derneğe üye olmak (emok,motordelisi vb)
ve 150 ytl kadar harç vermek gerekir.

peki benim buluduğum merkezde motor dernegi yok galiba tam bilmiyorum :S
denizlide olan arkadaşlarım warsa ve biliyorlarsa bana yardımcı olabilirler mi???

istanbulda nerden alınır bu lısans bıraz bılgı versenız olmaz mı yaa hersey yarım yamalak nerden baslanır nasıl bıtırlır bırı bılgı versın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sınır 16 diye biliyorum ben oda sadece pistlere mahsus olan bişey

valla dostum taban sınırı 16 o9lsaydı başvuru şartlarında ehliyet aramazlardı ama bildiğim akdarıyla cbr 125 cup ve cbf 250 yarışları için lisans belgeleri arasında ehliyet Allahın emri :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar