Hyosung .GV 250 Arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam Motorcular,

Yeni bir kullanıcıyım ve ilk motorum olacak temiz bir Hyosung GV 250 arıyorum
Istanbul da olması, 5750 ytl yi geçmemesi ve siyah olması tercihimdir,
bildiğiniz veya sahibi iseniz satmak istiyorsanız yardımlarınızı bekliyorum,

Bu model ve marka konusunda olumlu olumsuz fikirleri olan arkadaşlar bana fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, yeni kullanıcı olacağım için sizlerin fikirlerine ihtiyacım var

Selamlar,

[email protected]

tşk Metehan bunları ben de gordum değerlendiriyorum
daha başka olursa alternatifleri değerlendirmek anlamında iyi olacak

tşk

bilgi olarak hyosung gv250 forumunu okumanı tavsiye ederim, bende aynı motoru arkadaşımdan alacağım için içim rahat ama, gaz yememe problemi olan hyosung lar var, cdi ünitesi ya da kısaca beyin deki problemden kaynaklanıyor, buna dikkat etmen lazım çünkü bir süre fabrikasyon hatası olarak çıkan tüm hyosung larda vardı, bir de boş vitesi geçişin biraz zor olduğu gerçeği var, özellikle uzun yol yaptıktan sonra çok inatlaşıyor, bunlar dışında cruiser olmasına rağmen çok atak, 250 cc olmasına rağmen çok güçlü herkesin çok memnun kaldığı kısaca sınıfının en iyi performansını sağlayan çok şık bir motor, gv250 forumunu oku, ona göre seçimini yap bence, alırsan şimdiden hayırlı olsun bende 10 gün sonra hyosung la yollardayım, boşa geçirmeye çalışan bir acemi görürseniz o benim:queen:

bence tiger daha ıyı hem tek sılındır hem az masraflıdır altı yere yakın oldugu ıcın tercıgım degıldı
www.sahibinden.com dan ilan numarası 9463626 incele derim anlaşırız istersen

asm

Konu açılalı 2 sene olmuş ve arkadaş GV250'yi çoktan almış galiba :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar