Rahaat! Hazır oll! Emret Gomtanım. (lan ağlatacaksınız beni)

beyler bayanlar 22 şubat akşamı ısparta 40. piyade er eğitim alay komutanlığı-ısparta. ya gidiyorum. komando çavuş olarak. orda bulunan her insana motosiklet sevgisini aşılığıcağıma, motosiklet.net sitesini kırmızı boya ile duvara yazıcağıma,çarşıda güsel bi hatun! ayarlayacağıma, ve gördüğüm her duvara Honda CBR 600RR posteri asacağıma and içerim. sizlerle iyi-kötü bir muhabbetimiz oldu. öncelikle Skullhunter: baba tanıştığımıza çok memnun oldum. siten çok güzel.
peril (çıtır): seni tanımak büyük zevkti. en yakın zamanda bi ducati 999 alıp sana çıkma teklifi edicem:)))))))))))))
hondacbr1100xx: baba biraz takıştık senle kusura bakma.
Je'Taime: sinan al baba artık şu mondialı. gelince bende 250c alıcam deri montları giyer hatun yaparızz.-))
Seda: inan köpeğine ben beddua edmedim. .-))) allah rahmet eylesin. kendine çok iyi bak..
speedrunner: nen eren devesi. iki adım ötede oturuyosun. insan atlar gelirdi be...
powerbyaydin: len en kafa adam sendin burda. kendine çok iyi bak..
toblerone: kıs üçgen çikolata kendine çok iyi bak...
Donald amca: senden öğreniceğimiz çok şey var. burda kal hep. saygılar
.....ve ismini hatırlayamadığım tüm arkadaşlara sonsuz selamlar.. HAKKINIZI HELAL EDİN.....

Gökhan Kısakol
40.piyade er eğitim alay komutanlığı - ISPARTA

(mektup yazın nen develer.-))))

Oy oy oy ...

O şimdi asker canı neler ister :p

Tartıştık mı? Anımsayamadım... Öyle bir şey mi oldu? :queen:

Güzel kardeşim güle güle git.. En cabuk zamanda gelırsın ınsallah...

Adres ver sen bize, biz sana yazarız :queen:

Bol bol motor resimleri koyup yollarım

Race kardeşim benden yanada helal olsun şimdiden hayırlı tezkereler dilerim,sakın yaşa başa taşa oturma,bildiğinide kendine sakla.Askerlik deyip geçme sana çok şey öğretecek umarım hiçbir sorun yaşamadan bitirir gelirsin aramıza katılırsın. :thumleft:

Dostum, gazan mubarek olsun, hayirli teskereler dilerim. Allah kolaylik versin. :thumright: Gorusmek yazismak uzere...

Ha bu arada, ben Citir olsaydim Duc999 u bana almadan yuzune bile bakmazdim valla, bak soyleyeyim... :cherry:

hayırlı teskereler olsun inşallah.Güle güle git güle güle gel.Hakkınızı helal edin dediğin an benim koptuğum andır hemen gözüm yaşarır. Helal olsun be(hakkım felan geçmemiştir ama olsun) Sağlıcakla kal... =D>

Re: Rahaat! Hazır oll! Emret Gomtanım. (lan ağlatacaksınız b

RaCe_' Alıntı:
Seda: inan köpeğine ben beddua edmedim. .-))) allah rahmet eylesin. kendine çok iyi bak..
powerbyaydin: len en kafa adam sendin burda. kendine çok iyi bak..
helal walla sonunda hayvan sever oldun
ayrıca yazdıkların için sağol
hayırlı teskereler şimdiden
RACE kardeşimiz için hep beraber ''o şimdi asker canı neler isteri söylüyoruz ve ardından mahmut tuncerden ''karşıki dağlar jandarmayı söylüyoruz''
kardeş kendine iyi bak oralarda

hayırlı tezkereler... allaha emanet ol.. başladın mı bitiyo merak etme :queen:

hepinizden allah razı olsun.keşke tecil etmeseydim. 83lüyüm 85lilerle gidiyorum ya. mektup adresim yukarda. mektup yazın mutlaka. bakın mail demiyorum. mektup yazın. onun bir nostaljisi daha bir başka. gelince bi 250 c alıcam. toplanıcaz komple. abi gözlerim yaşardı ya. nasıl bi ayrılık bu böyle.... :joker: :joker:

bitti,bitti,bitti,dönüyorum

bende 21,02,2005 pazartesi sabahı(az önce) bitirdim o derdi ve su an yeni çıktım nizamiyeden kahvaltı yaptım ve hareket saatine kadar int. takılıyorum.
askerliği yapan bilir, onun için mutlaka ziyaretine geleceğim aramız 45 dk mesafede.bende BURDUR da oturuyorum.
Ispartada görüşmek üzere...
(83/4)

RaCe_, Seni özlicez ama sen kendini özletmicek nete gireceksin.. Bir an evvel dönmen dileğiyle..

alfa166, buraya yazacaktım ama sonra vazectim senin subjectine yazdım :queen:

ahh ahh benimkide ıspartada asker aslında yeni sayılır 24.11.2005 te başladı neyse beklemeye devam RaCe_ çok acı bişi hadi fazla bekletme hayranlarını :wiinkk: :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar