BU MoToR canavar ..!!!nasıl bişidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:cyclopsan bu motordan dünyada bir tane vardır yapılma amacı bir filimde kullanmak amaçlıdır gerçekten muhteşem bir makina...:queen:

x1pglip38xxbl30gpwsduzxwctov7g.jpg

x1pglip38xxbl30gpwsduzxwctov7g.jpg

x1pglip38xxbl30gpwsduzxwctov7g1.jpg

yorumlarınızı bekliiyorum arkadaşlar nasıl ama??!?!!?!

Merak edenler icin bu motorun ismi dodge tomahawk 2005 de seri uretim en hizli aracti aracta bilenler icin viper motoru kullaniliyor 8300cc V10 435hp ve maksimum hizi 676 kmph :)
Yanlizca amerik piyasasi icin surulecek bir model ve bu motoru almak icin ozel bir kac pskolojik yeterlilik testinden gecmek gerekiliyor bu arada benim bildigim otohaberde en azindan ole yaziyor bu motor seri uretim ve dodge patenti altinda fason bir markaya uretiliyor nedenide amerika hukundaki inanilmaz buyuk paralar olan tazminat davalari:)
Buyuzden acikcasi dodge uretemiyor ayrica motorda denge saglanmasi icin 4 teker war ama motosiklet olarak geciyor....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence hılkat garibesi...

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar