Kompresörle motoru kurulamak !

Kompresorle motor kurulamak zararlımıdır??

• Kullanılan toplam oy
    27
:queen: selam arkadaşlar geçen motorumu yıkadım ve aklıma o an banyoda duran pc kompresörü takıldı.Ve aldım elime hortumunu tuutmaya başladım motora vay beeeeee cillop gibi suyun zerresini bırakmadan suyu hem atıyor hemde kurulama yapıyor.Ve en ince bez ile ulaşamayacağım noktalara kadar.Hoşuma gitti bu taktik.Ama zararı olurmu bilmiyorum.Denemenizi ve konu hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkürler..

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=83843&productid=bs7147

bi zararı olacağını zannetmiyorum ama elin giripte kurulayamayacağın bölgeleri temizlemek tabiki iyidir.. paslanmaz..

asiri basincli degil ise daha faydali bile olabilir.Ozzelikle dugme kisimlarina giren sular pas yapar ve bunlari hemen kurutabilirsin.Asiri basincla yapma motorun ucuverir valla bir anda:)

Bende kullanıyorum. Hatta PC için olan kompresörler 2-3 dakika içinde ısındıkları için çok sıcak üflemeye başlıyorlar ve suyu ittirmeden buharlaştırıveriyor. Yıkamacılardaki sanayi tipi kompresörlerden daha iyi.
Zaten cruiser motor kompresör olmadan ısrarla kurumuyor, yola çıkarsanız rüzgardan her tarafından su fışkırıyor rezil oluyor.

KOP KOP KOP :queen:
ANKETE YARILDIM HOCA :queen: ???

ben bunu yıllardır yapıyorum ama zararı olup olmadığını bilmiyorum zararsızdır olarak oyladım zararı varsa bilen biri paylaşsın

HOCA O DEİL DE.
BİR KİŞİ YARARLI DEİLDİR İŞARETLEMİŞ ANKETE.
AÇIKLASIN :queen:

Ben o komprasörlerden kullanıyorum çok fena motor var cbr 1000RR halt etmiş yanında, motorum olmadığı için hiç deneyemedim

Sorun olacağını zannetmem tam tersi elin giremediği yerdeki suları iterek motorun paslanmasını geciktirir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar