Arkadaşlar motorum çalındı CBR125!!!

Arkadaşlar herkese merhaba ,

06/06/06 tarihinde saat 13:30-17:00 arası Levent'te Yapı kredi Plaza B Blok IBM binası önünde otoparktan güpegündüz motorum(direksiyon kilidi olmasına rağmen)çalındı :pale:

Motor 2005 Model Siyah Honda CBR125,plakası 34 DH 8126 bilginizde olsun,İsviçre Sigorta'dan kaskosu vardı Allah'tan yaptırmıştım,şuan bekleme sürecindeyim,motoru duyan veya gören olursa lütfen 0533 650 73 58 numaralı telefona çağrı bıraksın ben ararım veya iş telefonum : 0212 317 24 27,hepinize şimdiden teşekkürler iyi günler...

Sarven Berberyan

Denizli İl Temsilcisi
ABİ GEÇMİŞ OLSUN motoru büyük bi hitimalle açık kasa kamyon gibi bişeyle götürmüşlerdir sen varya nakliyecileri bi dolaş ağız ara

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Geçmiş olsun arkadaşım inan çok üzüldüm:salut: :salut: :salut: İstanbuldaki arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaktır inşallah motoruna tekrar kavuşusun:pale:

çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda kasko tarafından karşılanır ...

ya ne biçim iş anlamıyomki adamlar otoparktan gündüz gündüz motor çalıyolar yaa:pr:

Hayda. Son günlerde bu olaylar artmaya başladı. Neyse bayanlar vardır ağzımı bozmayım ama çalan adi şerefsize şu an öyle kalaylı bir küfür ettim ki duysa taş keserdi.
Büyük geçmiş olsun. Sigorta inşallah karşılar. Sigortanın verdiği cevabı mutlaka yaz. Zincirle keşke bir ye bağlasaydın. Bu arado koca kule yapanlar otoparka bir güvenlik koymayı akıl edememiş mi? Güvenik kamera kaydı filan yok mu?

Çok üzüldüm. Can malın yongası.

gecmis olsun kardes....allahtan kaskolu....bi dahaki sefere bi direge neyin baglaa.. gecmis olsun tekrara...

çok teşekkürler arkadaşlar,inşallah minimum zararla atlatırım bu hadiseyi ve yeni bir motora kavuşurum,CBR600F almayı düşünüyorum bu durumun acısını anca o unutturabilir bana görüşmek üzere sağolun hepiniz...

direksiyon klitleri benim bildigim çok sağlam bir emniyet sistemi enteresan..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar