ne marka nasıl motor alınamalı? nerden alınmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ecs

ben ehlıyetını yenı almıs bırıyım ve motor alıcam ama ne almam gerektıgını bılmıyorum acıkcası aldıgım motorunda gorunus ve ozellık olarak da almam gereken en ıyı motoru almak ıstıyorum cruıser chooper tourıng yarıs turunu ne almam daha ıyı olur otomatık vıtes olanları soylersenız sveınırım arkadassımın vıteslı motorunu denedım baya zorlandım cunku otomatık vıtes ıyı bı marka ıyı bı motor ıyı bı dıs gorunusu olan ne var soylersenız ne alam gerek soylersenız sevınırım fıyat cok asırı olmadıkca onemsız ama asırı olmadıgı surece scooter tercıh etmıyorum

ecs

yanı su sayfa 111 kere goruntulendı ve bı kısımı cevap yazdı :silent: :silent: :silent: bırılerı cevap verse ya

arkadsm bu yenı cıkan dorado lar guzele benzıyor..250 cc otomatik sanzmn ve gorunus olarakta cok hoslar bi arastrmanı tavsiye ederim

ecs

fıkırler ıcın tesekkur ederımk doradoya bakıcam en yakın zamanda scooter da tercıhım degıl yazdıgın ıcın tesekkur ederım baska bılınen varsa soylenırse sevırım

ecs

maksımum 30 falan daha fazla veremem

Son düzenleme:
Vakllahi scooter olsa diyeceğim BWS ama vitesli ise ucuza bi king al!!!
Cesedin yakışıklı olsun

Kardeş eğer 30 falan ayırabilirsen, güzel bir cruiser al derim ben, ama tabi önce tarzını belirle bence yani oturuş pozisyonu olarak racing tipi mi yoksa chopper cruiser tipi mi istiyorsun, daha sonra tercihini bildir ki o zaman sana marka model tavsiye edelim bence, bir de forumda birçok marka model hakkında da yorumlar mevcut marka karşılaştırmalarını bulabilirsin, bir de oralara bakabilirsin istersen..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar